Gáz, ha izgat, hogy a kutyám a lábamat reszeli? Még szűz vagyok.
Már elmúltam 18, még nem voltam fiúval, de kívánom a szexet, viszont akárkivel sem akarom, hogy az első megtörténjen.
Morzsa kutyám viszont igen kanos és természetesnek véli, hogy rácuppan a vendégeink lábára, hogy meggyömöszölje.
Engem viszont izgat. Ez rendellenes? Segítsetek, kérlek!!
18/L
Ha a kutyád megprütykölte a lábadat, akkor sztem már nem vagy szűz.
Nyugi, ez a kutyánál nem rendelkezik szexuális tartalommal, így fejezi ki a dominanciáját feletted.
a kanos kutyádhoz hogy jön az,hogy ennyi idősen még mindig szűz vagy?
What the f*ck?!
Igen ez eléggé perverz dolog annak ellenére is, hogy van, akik csinálják, de valószínűleg nem szűzen.
Maga a vágy abból adódik, hogy nagyon ki van "élezve" és éhezve a tested az erotikára! Inkább elégítsd ki magad gyakrabban, amikor ilyen vágyak törnek rád és keresd azt a megbízható fiút, aki a partnered lehetne ebben a dologban.
Én még egy vibrátor beszerzését is egészségesebb gondolatnak tartanám, mint a kutyát!
Akkor már inkább hivd át a szomszéd fiút, s feküdj le vele, nehogy a kutyával.
19 éves csaj vagyok, szűz és kivánom a szexet, de ilyesmire sosem gondolnék, hogy a kutyával...
Vagy várd meg a hozzád illő pasit, vagy feküdj le valakivel aki tetszik vagy elégedj meg a masztizással.
nem hiszek szememnek TE Jó ÉG milyen emberek vannak
mit keresek én itt???
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!