Félek, de nem tudok urrá lenni rajta?
Sziasztok!
Az a problémám,hogy félek a szextől... :/
19 éves lány vagyok, de egyszerűen mindig meghátrálok, ha lenne rá alkalmam, esélyem, hogy megtörténjen... :/
Még nem volt komoly kapcsolatom, pont emiatt, mert tudtam, hogy úgysem fogom tudni megtenni. Hiába tetszett nekem az illető fiú, azért nem jöttem össze vele, mert tudtam, hogy utána nemsokára, egyszercsak úgyis meg kell történnie a dolgoknak, de én képtelen leszek rá... :(
Félek attól, hogy nagyon rossz leszek elsőre, hogy csalódást okozok a partneremnek. Egyszóval rengeteg gátlás van bennem, amivel nem tudok mit kezdeni, pedig küzdök ellene. :/
Teszem hozzá, hogy kívánom a szexet, de akkor is képtelen vagyok úrrá lenni ezeken az érzéseken, félelmeken. :(
Tisztában vagyok vele, hogy ez egy nem normális dolog, ezért gondoltam, hogy megkérdezem tőletek, hogy ilyenkor mi lenne a teendő? :/
Mit kéne csinálnom, hogy ez megváltozzon?
*A normális kommenteket előre is köszönöm!
1 jó tipp bemész 1 kocsmába jól berúgsz és akkor úgysem fogsz félni semmitől sem xD vágnak rád egy 3. lukat is :D
Csont részegre idd magad xD
mondjuk én úgy voltam 2 csajjal 1xre :D
16/F
De most komolyan attól félsz hogy nem leszel elég jó???
Gyakorlás teszi a mestert ne feledd :D
Első voltam :D
Először is ne valami alkalmi kapcsolatban próbáld meg elveszíteni. Várd ki a megfelelő fiút, légy őrülten szerelmes- hidd el, ez az első lépés. Ha valakibe beleszeretsz, akkor merj beszélni neki a félelmeidről, és merd vállalni, hogy Neked még idő kell.
Én hasonlóan voltam, és elmondtam az elején a barátomnak, hogy idő kell majd. 1 év kellett, hogy áttörjön bennem minden gát- persze az 1 év során pettingeltünk, megismertük egymás testét, szép lassan feloldódtak a gátlások, és megtanultunk örömöt szerezni a másiknak. Ezek után a szeretkezés hab a tortán, a szerelem kifejezésének legcsodálatosabb módja. És csodálatos volt az első, és azóta az összes többi is az.
Viszont képtelen lennék olyasvalakivel szeretkezni, akivel nem vagyunk szerelmesek egymásba.
És a saját érzéseiden kívül a másik érzései is sokat segítenek. Mikor elfogadod, hogy ő olyannak szeret, amilyen vagy, kívül belül... Mikor rájössz, hogy neki Te kellesz, bármennyit is kell várnia, bárhogy is nézel épp ki, bármilyen is vagy az ágyban...
Hidd el, ha egyszer megtapasztalod, hogy milyen, ha igazán szerethetsz és viszontszeretnek, akkor el fognak tűnni ezek a félelmek! Csak várd ki! Ne csinálj semmit, ne gondolj erre, csak várd a megfelelő fiút, el fog jönni, hidd el! :)
20/L
Igen, de sajnos ez van... :/
Tudom, hogy bennem van a hiba... :(
Mikor 14 éves voltam, volt egy nagy szerelmem, akivel majdnem lefeküdtem, de végül nem, mert tudtam, hogy nem szabad, hogy még fiatal vagyok hozzá stb...
Eldöntöttem, hogy 17 éves koromig nem fekszem le senkivel sem, de utána meg már mikor lett volna rá alkalmam, egyszerűen nem ment... :(
Eluralkodott rajtam ez a "nem szabad" érzés és nem tudok mit kezdeni vele. :(
Nem tudom, hogy mit kéne tennem, hogy ez megváltozzon. :/
Ja a másik véglet meg az, hogy ha bevallom a partneremnek, hogy szűz vagyok, akkor meghátrál.
Kétszer jártam így. Az egyik kiröhögött, a másik meg megmondta, hogy szerinte szánalmasak a szűz lányok és ő soha nem és nem is fog szűz lánnyal szeretkezni. Meg, hogy ássam el magam, ha ennyi idős létemre nem tudtam már átesni a dolgon... :(
Sikerült idiótákat kifognod.... Mindenki szűz volt egyszer...
Én megtiszteltetésnek veszem,ha egy lány nekem adja a szüzességét,és töröm magam hogy minél óvatosabb legyek és hogy minél jobban élvezze...
Nem mindenki idióta,próbálkozz tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!