Sikerült valakinek napi 9-10 óra munka mellett Casanovavá válnia?
Kizárt dolog. Kaszanovának születni kell.
1. Atlétikus testalkat - azaz úgy lesz izmos, széles vállú, deltás stb. hogy még csak a közelében sem jár konditeremnek.
2. Szép arc - genetika, örökölt tulajdonság.
Az összes többi: a jó szöveg, megnyerő modor, stb. mind a fenti tulajdonságok hozadéka, sok csaj szóba áll vele, van hol gyakorolnia.
3. A "kaszanovák" nem járnak ide, most éppen Siófokon szédítik a hölgyeket, többek között a ti barátnőiteket/feleségeiteket!
Asszem ezzel sokat elmondtam magamról is...
Felemelkedést "kaszanova" szintre még nem láttam, az ellenkezőjét igen:
Egyik haverom USA-ben volt rock&roll gitáros, a nők bálványa, jelenleg a közeli kisváros 2db hajléktalanjának egyike.
Másik haverom még tíz éve hetente más nőt dugott, aztán sikerült egy sikeres öngyilkosságig eljutnia, néha elmegyek a temetőbe meglátogatni.
34/F
elnyerték méltó büntetésüket.
egy ösi kinai mondás szerint: aki tetszik a lányoknak, AZ MEGHAL!
Nem osztom a véleményedet: Az ő halála viszonylag gyors fulladásos halál volt, percek alatt.
Az enyém és a tied évekig tartó lassú rothadás lesz, valószínűleg rákban fogunk meghalni. Inkább az ő éltét választottam volna, de erről nem kérdeztek meg.
34/F
Minek kell ringyó kasza-novának lenni???
Mire jó az? Kinek kell a ribancság???
Mi igazi férfiakat akarunk, nem ribancokat!
velem már próbálkozott nem is egy ilyen szép határozott hím macsó, de én immunis vagyok rájuk:)
28N
Igen van
Alekosz :DDDDD
Az de szaaaar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!