Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, számotokra taszító...

Lányok, számotokra taszító egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy szexelni (szeretkezni) csak úgy érdemes, ha a két fél szerelmes egymásba. Nem ilyen manapság divatos 1-2 nap alatt kialakult "szerelem"-re gondolok, hanem igazira. Ebből adódóan még szűz vagyok. Nem azt kérdezem, hogy ez "gáz"-e, mert szerintem nem az, csak mégis... lányok szemében ez előny vagy hátrány? Mit gondoltok erről?

20F

2011. máj. 3. 18:30
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
83%

Maximálisan egyetértek veled! Csak akkor érdemes lefeküdni a másikkal, ha maximálisan megbízunk benne és tudjuk, hogy vigyáz ránk. Örülök hogy vannak még így gondolkodó fiúk ;)

15/L

2011. máj. 3. 18:35
 2/29 szamóca. ***** válasza:
83%

attól függ.

a szerelemről alkotott tragikus és cinikus felfogásom végett nem feltétlen jó ez. nem azt mondom hogy mindnekivel össze kell feküdni persze. de azért azthiszem nem értek 100%-osan egyet.

2011. máj. 3. 18:37
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem maga a szüzesség előny, hanem inkább az, ha legfeljebb annyi nővel voltál együtt testileg életed során, mint ahánynak őszintén azt tudtad mondani, hogy szereted is.
2011. máj. 3. 18:38
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok szintén szűz, nem tudom még meddig kell várnom, de akárkivel/akárhogy nem akarom... nálam az se negatív ha a fiú is szűz.

18/l

2011. máj. 3. 18:39
 5/29 anonim ***** válasza:

szamóca

A szerelem nem tragikus és nem cinikus. :) Az nem szerelem.

6/29 anonim ***** válasza:
90%

Nálam nagyon sok plusz pontot kapnál ezért a gondolkodásmódért.Egyet értek!

19/L

7/29 anonim ***** válasza:
Van, hogy egyszerűen annyira vonzódsz a másikhoz, hogy szinte elviselhetetlen, ha visszautasít egy ilyen indokkal.. Nem szeretnék több hónapig, csak kézen fogva sétálni valakivel,ahhoz már túl idősnek tartom magam, ha pedig már együtt alszunk nem hiszem, hogy lenne elég önuralmam ahhoz, hogy csak ott feküdjek mellette, mert még nem alakult ki a szerelem.. Persze én sem az 1-2 napos ismerettségre gondolok, de pl 1 hónap az már nekem elég, ahhoz, hogy érezzek akkora vonzalmat, ami szükségeltetik a lelkiismeretfurdalás nélküli szexhez számomra..:) Persze, sokkal teljesebb dolog az amikor valóban fülig szerelmes vagy a párodba, de ha már vonzódsz a másikhoz azis elég egy remek együttléthez. Hozzáteszem három éve vagyok együtt a párommal ezért is ismerem ezt a plusz érzést amit a szerelem ad a dologhoz, de mikor 2 hetes járás után először együtt voltunk az is iszonyúan jó volt és bánnám, ha akkor nem tettem volna meg..De amúgy nem hsizem, hogy ez hátrány lenne, csak van olyan szituáció, amikor nem érdemes emiatt az elv miatt visszautasítani a dolgot, de ez akkor és ott természetes lesz.. 21L
2011. máj. 3. 18:44
 8/29 anonim ***** válasza:
Vegre egy erett 20 eves! Komolyan, te mar ritkabb vagy, mint a feher hollo. Plusz pontot maga a teny nem jelent, (ugy ertem, ha pl volt egy 3 eves kapcsolata, akkor ertheto, hogy nem szuz mar), de maga a gondolkodas, hogy nem szimpla "dugast" akar, oriasi piros pont. Magam is szeretkezni akarok majd valakivel, csak en sajnos eleg ritkan vagyok szerelmes. Nem is sajnos, mert tudom, hogy miert van igy, nagyok az elvarasaim, azt akarom, hogy az elso pillanattol erezzem, hogy kell nekem a masik es ne legyen ketsegem. Ezt meg csak egyszer ereztem, 5 eve, meg szinte gyerekkent. Turelmes vagyok es tudom, hogy eljon majd, megalkudni nem fogok. 19 eves, szuz lany.
2011. máj. 3. 18:48
 9/29 anonim ***** válasza:

A gondolkodásod tetszik. Hogy szűz vagy-e, szerintem mindegy, a lényeg, hogy ne fűvel-fával csináld.

15/l

2011. máj. 3. 18:49
 10/29 szamóca. ***** válasza:
100%

nem is a szerelem az. a felfogásom az :)

+ szerintem nagyban túlértékelik a szüzességet. taszító ha valaki a fél világot megdugta, de az én szememben nem dicsőség ha még szűz ez bizonyos életkorban. sokan nem látják a "szerelmet" mert várják a rózsaszín habos csillogós "szerelmet", holott ott van az, csak nem csendül fel a nászinduló mert lelépett a zeneszerző.

2011. máj. 3. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!