Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, akiknek volt szűzhárty...

Lányok, akiknek volt szűzhártya bemetszésük! Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Sajnos ilyen beavatkozásra lesz szükségem. Mindenhol azt hallottam, hogy ez rutin beavatkozás, ezért is lepődtem meg, amikor az orvos közölte, hogy altatásban végzik.

Így már komolyabbnak tűnik a dolog. Aki átesett már rajta, kérem írjon, hogyan zajlott a dolog, mennyi idő volt mire kiheverte stb.. :)

19/L

2011. ápr. 26. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
ez a bemetszés miért szükséges?:O
2011. ápr. 26. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szoktak ilyet csinálni, ha nincs egy pici nyílás sem a szűzhártyán. Szerintem lehetne sima érzéstelenítéssel is.
2011. ápr. 26. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is érdekelne, mert lehet nekem is kell, én holnap megyek orvoshoz.

Amúgy én angol oldalakon olvastam tapasztalatokat, és olvastam

Egyébként azért rutinműtét, mert nagyon egyszerű, kezdő orvos is bármikor elvégzi, nem lehet sokmindent elrontani rajta.

Csak azért gondolom te se akarod, hogy fájdalomcsillapítás nélkül csinálják.

Amúgy gondolom azért altatnak, mert az olcsóbb, és te meg egészséges vagy, és nem számítanak komplikációra, vagy pedig azt a területet nehezen tudnák érzésteleníteni.

Meg a szűzhártya vastagságátől, beidegeltségőtől függ, hogy mennyire kell az érzéstelenítés. Olvastam olyanról, akinek nőgyógyász egy kis jegelés után vágta el a rendelőben (az osztott volt, nem tudom neked mikroperforált vagy osztottad van).

2011. ápr. 26. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

16:07

Az serdülőknél az első menstruációnál előjön már, mert nem tud a menstruációs vér távozni.

A kérdező 19 éves, szerintem nála a másik lehetőség van, hogy túl kicsi a nyílás, vagy osztott a szűzhártyája, vagyis van egy extra bőrdarab a nyílás közepén.

2011. ápr. 26. 16:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az utolsó hozzászóló jól mondja, már 6 éve menstruálok, nem is volt gond egészen addig, míg nem jöttem össze a párommal, és hát a a tettek mezejére került volna a sor..:) Nagyon fáj, ha már csak egy ujjpercét is próbálja bedugni. Tampont sem használtam soha. Elmentem hát a dokihoz, aki megállapította, hogy rugalmatlan a szűzhártyám, illetve túl szűk a nyílása, ezért szükség lesz egy beavatkozásra, bővebben azt mondta akkor mondja el mi lesz, ha megbeszélünk egy konkrét időpontot.

Aztán most felmerült bennem, hogy rutin beavatkozás meg minden, de egy-két nap alatt ki is heverem-e a dolgot, vagy sokat kell pihennem utána (elméletileg benn sem kell maradjak a kórházban).

2011. ápr. 26. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodj racionálisan:

Most képzeld el, hogy egy orvos egy szikével, vagy valami speciális vágó eszkozzel ,,hadonászik,, a puncid korul. Egy kicsit ilyeszto látvány,tény. Nem akarja az orvos h ilyedtedben hirtelen megmozdulj és valamit megvágjon a szikével. Ezért altatnak. Haza meg azért engednek utána rogton, mert mikor egy dákó szakítsa el a hártyát, ott sem fekszel be korházba. NYUGI

2011. ápr. 26. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a műtétet szokták helyi érzéstelenítéssel is. Ha az neked szerinted jobb, kérdezd meg az orvosod, hogy lehetne-e úgy.

A helyi érzéstelenítésnél ébren vagy viszont, és én azon pl görcsölnék, hogy úristen vagdosnak, hiába nem érzem.

2011. ápr. 26. 18:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. ápr. 29. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!