Maszturbalasi tippek?
Na akkor kezdjük előröl.
Nagyon rossz ötlet volt ˝oda˝ tenni a zuhanyrózsát.
Ha semmiképp nem szeretnél benyúlni, akkor a csiklódat izgasd. Ha bátrabb vagy, akkor egy ujjal be is nyúlhatsz.
1.: a nődoki nem mondhatja el anyudnak, h átszakdt-e a szűzhártyád
2.: valszeg anyud is csinálta
3.: ne zuhanyrózsával kezdd, hanem az ujjadat használt, nedvesítsd be, keresd meg a cisklód, és izgasd, hidd el, érezni fogod, hogy mi a jó, a hüvelybemenet fölött van, esetleg keresd tükörrel, ha nem találod.
4.: a masztival nem kell megvárnod a menstruációt
5.: erre a kérdésben a 3. pontban már váalszt adtam ;)
remélem segítettem
üdv
Szia!
Leírom, hogy én hogy masztiztam a te korodban:
Van, amikor három párnát egymásra tettem, rájuk borítottam egy törölközőt, és meglovagoltam. De volt, amikor kicsit tovább akartam húzni:
Kezdd el simogatni magad, melleidet, combodat... Ha már kezdesz bemelegedni, akkor nyúlj a csiklódhoz, körözz rajta, izgasd, ahogy jól esik. Ha érzed, hogy kellőképp be vagy nedvesedve, és ki is vagy tágulva ( ezt ellenőrizheted akár egy tükör segítségével, de semmiképp sem ülve, hanem fekve nézd meg), akkor egy ujjadat (nekem először a kisujjam volt) becsúsztathatod a hüvelyedbe. Én évekig csináltam ezt, és a hártyának nem lett semmi baja. MAjd lassan kezdd el mozgatni a kezed a hüvelyedben, miközben a másik kezeddel a csiklódat izgatod. NAgyon jó érzés! Ha kell még tipp, vagy tanács akár masztival, ujjazással... kapcsolatban, akkor bátran írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!