Ha szűz vagyok, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Nem hatolt be és nem ment el...még szűz vagyok.így lehetek terhes?2007. jún. 5. 23:43
1/10 anonim válasza:
Ha nem került ondó a hüvelyedbe, kizárt.
Viszont ha komolyan csináljátok a pettingelést, és ugyan nem ment el, a szex során előváladék folyhat a fiú péniszéből is, ami már tartalmazhat ondót. Ha ez a kezeteken vagy bármilyen más módon keresztül bejut a hüvelyedbe, történhet valami. Így teherbe esni persze jóval kisebb az esély, hiszen az ondósejtek sebessége, iránya, és induló pozíciója is minden bizonnyal nem olyan kedvező, mint a közösülés során.
3/10 anonim válasza:
Persze! Mindenképp vizsgáltad ki magad!!!
4/10 anonim válasza:
Gond terhes esetleg!! Úristen hány éves vagy te???? Vigyázz mert ha kimész az utcára és rád nézz egy pasi,már akkor teherbe eshetsz!!!!! Tanultál te biologiát??
5/10 anonim válasza:
Úgy érzem nem kéne letámadni azt, akinek szüksége van a tapasztalatokra :(...figyelj ha a férfi nem hatolt beléd csak esetleg pettingeltetek és az ondója a hüvelyedbe került, igen akkor lehetsz terhes de annak minimális az esélye. De ha "nem került beléd" semmi, akkor nincs ok a pánikra :) Remélem segítettem :) Üdv.
6/10 anonim válasza:
persze! mesterséges megtermékenyítéssel...
7/10 anonim válasza:
Már hogy lehetnél terhes??? Olvass utána és mindent megérthetsz...
8/10 anonim válasza:
Hát persze!
A gyereket meg a gólya hozza...
9/10 anonim válasza:
Figyelj , már 3 év eltelt azóta és gondolom te is észrevetted hogy nem vagy az... én is fiatal vagyok és velem is volt ilyen hogy azt hittem amit te hittél... :) azt hogy fiú nélkül terhes vagyok .. szerintem ez egy akkora hülyeség... ha szűz vagy és nem voltál fiúval . nem hatolt beléd és nem ment el akkor már hogy lehetnél terhes??? :D én annyira pánikban voltam hogy vettettem az anyukámmal egy terhességi tesztet és ugy tudom hogy ráképzeltem a pozitív csíkot mert már annyira folyton ezen járt az eszem .. én is elég hülye vagyok xD de nyugi nem voltál terhes és mostmár szerintem ezt te is tudod... :D
10/10 anonim válasza:
Tudom, hogy ez egy régi kérdés, de .....
..... MÁRIA te vagy az???? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!