Én még szüz vagyok a barátnöm már nem, tudtok segiteni?
Figyelt kérdés
Elterveztük a Barátnömmel hogy lefekszünk (mind ketten 13-vagyunk) beszélgetünk és amig ki nem derült az hogy ő már nem szüz én nagyon megijedtem.. tudtok valamit tanácsolni hogy kezdjük el stb..2011. jan. 13. 08:52
1/27 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez jó ötlet!
De elöször pettingeljetek, utána csókok és kezdhetitek is!
2/27 A kérdező kommentje:
Attol félek hogy neki nemlesz olyan jóó mivel már töb srácalisvolt és én meg még egy lányl sem és nekem aza legfontosabb hogy neki jóó legyen de atol félek hogy nemleszneki..://
2011. jan. 13. 09:05
3/27 anonim válasza:
13 évesek vagytok? Nem korai ez még?
4/27 A kérdező kommentje:
ő már 12-évesen ellvesztete
2011. jan. 13. 09:20
5/27 anonim válasza:
Ti tudjátok, én nem tartom jó ötletnek a szexet ennyi idősen, de te tudod. Csak nehogy pár év mulva megbánd a döntésedet.... Amugy meg ha nem szűz hagyd h ő vezessen ás minden jó lesz.
6/27 anonim válasza:
Nem kezdenék olyan lánnyal,aki 13 évesen nem szűz.Neked sincs hova sietned.
7/27 A kérdező kommentje:
Deh én már nagyon vágyoká már 1-2éve
Csak az a gáz hogy 3 pasival már lefeküt
2011. jan. 13. 09:42
8/27 anonim válasza:
a kor nem minden, szebben fogalmaz mint némeik 20 on éves itt !!!:/
A kérdésre a válasz ne félj én is így voltam csak az én csajom 18 én meg 17 voltunk nem rég és nem volt gáz persze hamar megvoltunk de nem volt gáz mert szeretett !!!
9/27 A kérdező kommentje:
Kösszhy a válaszokat:)
2011. jan. 13. 09:51
10/27 anonim válasza:
Először tanulj meg helyen írni, aztán pedig teljesen mind1, ha szeret megérti, jobb egy tapasztaltabb lánytól elveszíteni mint egy olyantól aki esetleg, kérdezősködik, hogy ez most normális, most ezt így kell? Ne félj ettől, elsőn kell átesni, utána már tapasztaltabb leszel, ez olyan mint a bicikli, és szerintem ha barátnőd már volt mással akkor tudni fogja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!