Mi lehet szerintetek a baja? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
a barátommal rendesen megy az előjáték, addig nincs is semmi probléma, míg be nem akarja rakni. akkor lelankad. hallottam már, hogy lehet attól, hogy ideges, és mondta is, hogy fél h elront valamit. de én nem tudom mit csináljak, hogy jobb legyen neki. segítsetek pls, és a gúnyos megjegyzéseket kérlek hanyagoljátok, mert ez szerintem nem vicces. köszi.2011. jan. 9. 15:16
2/9 A kérdező kommentje:
mindketten 16
2011. jan. 9. 15:23
3/9 A kérdező kommentje:
mondtam neki, hogy hanyagoljuk....de "nee én akarom"
2011. jan. 9. 15:25
4/9 anonim válasza:
Védeketek??
Szerelemből csináljátok?
Előjáték szokott lenni?
5/9 A kérdező kommentje:
igen. igen. igen.
2011. jan. 9. 15:36
6/9 anonim válasza:
Akkor nyugtasd meg a pasit, hogy te imádod és élvezed vele, bárhogy csinálja...Ne teljesíteni akarjon, hanem élvezzétek egymást és csak akkor csináljátok, ha kívánjátok...
7/9 A kérdező kommentje:
köszii (: remélem bejön :S
2011. jan. 9. 18:15
8/9 A kérdező kommentje:
de ez jelentheti azt, hogy nem elég érett még hozzá nem? szüzek vagyunk még egyébként.
2011. jan. 9. 18:32
9/9 anonim válasza:
Minden értelmes pasi attól fél a legjobban, hogy nem sikerül majd a párját kielégíteni (ha tartós kapcsolatról beszélünk). Ha nem érdekel, hogy eljutsz-e a csúcsra az első alkalommal, mondd el neki! Lesztek ti még együtt ha jó a kapcsolat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!