Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése prostival...

Szüzesség elvesztése prostival mennyire elítélendő? Esetleg valaki vesztette már el prostival?

Figyelt kérdés
Mennyire ítéled el ha valaki prostival veszti el, nem az utca szélire gondolok hanem neten hirdetőkre az ápolt fajtára.
2010. okt. 12. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem azzal van a baj, hogy prostival, hanem azzal, hogy tud meg ki volt előtte és milyen betegséget hordhat.
2010. okt. 12. 19:48
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem az a fontos,hogy az ápoltabb vagy kevésbé ápolt prostival történik-e az első,hanem alapból az,hogy prostival.

Az első szex egy - ha nem is örökké,de - sokáig emlék marad a számodra.Ezért szerintem azzal ideális először lefeküdni,akivel tényleg szeretitek egymást és megbíztok egymásban.Szerintem egyáltalán nem "gáz" 20 éves kor körül szűznek lenni.

Sőt,ez sokkal természetesebb dolog,mintha valaki már 13-14 évesen szexuális életet él.

Engem különösebben nem érdekli,hogy ki hogyan veszíti el a szűzességét,ez magánügy...de szerintem nem ideális prostival.Én meg fogom várni az igazit,nem akarok akárki jött-menttel lefeküdni csak azért,mert a korombeliek már azt sorolják,hogy hol szexeltek.

Engem nem érdekel,hogy ki mit gondol arról,hogy szűz vagyok,mert ez az én magánügyem!Senkinek semmi köze hozzá.

15/L

2010. okt. 12. 19:51
 3/12 anonim ***** válasza:
28%

HA nem találtál egy olyan értelmes nőt, aki megérdemli a szüzességed (tű a szénakazalban, kb. 0.00001% ezen nők aránya), akkor nem gond. Végülis tök mindegy, hogy 14-18 éves ribivel, van egy prostival veszíted el (csak az utóbbi drágább, de profibb!).

Ha viszont csak nem mersz kezdeményezni, mert félénk vagy meg kitudjamiért, akkor talán ugorj rögtön fejest a prostiba, inkább próbálkozz lányoknál, nincs veszíteni-valód!

2010. okt. 12. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

** akkor talán ->NE<- ugorj fejest...

(elírtam, előző voltam)

2010. okt. 12. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem ítélem el. De ez egyébként is mindenkinek a magánügye, senkinek semmi köze hozzá. Ha valaki kötekedik, hogy ezt tervezed/így vesztette el tegyél rá magasról!
2010. okt. 12. 22:48
 6/12 anonim válasza:
93%
Szerintem meg rohadtul lealacsonyító és égés!! De te tudod...
2010. okt. 13. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
pár rész múlva kérdezd meg bariközt petitől!
2010. okt. 14. 19:36
 8/12 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem meg rohadtul lealacsonyító és égés!! De te tudod...

miert lenne eges?szerintem igenis jol teszi,mert en is egy olyan lannyal veszitettem el akit nem szerettem hanem imadtam,es most ha massal latom annyira ideges vagyok magamra hogy elkepzelhetetlen,szerintem igenis jol teszi.

EGY LANY SEM ERDEMLI MEG EGY FIU SZUZESSEGET

clyde

2010. okt. 14. 19:42
 9/12 anonim ***** válasza:
végülis nem prosti volt bár ki tudja 47 éves volt a nő én pedig 13 adott nekem boroskolát meg csokit meg diannáscukrot és megtörtént így belegondolva ....végülis prosti volt bca+
2010. okt. 14. 19:49
 10/12 anonim válasza:

persze, király. nyugi, nem csak balekok csinálják... kit érdekel, hogy ki volt az első nő, akit megküldtél? :D

sokkal fontosabb, hogy ki lesz a következő 50 :D

2010. okt. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!