Fiúk, szeretitek ha egy lány szűz? Tehát hogy te vagy az első neki?
Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 15:00
2/16 anonim válasza:
hát én fiú vagyok és szeretem ha egy lány szűz mer ha még megdugnád akkor te irányítanál és nem ő.de ha te már dugtál akkor neked könnyű dolgod van.
3/16 anonim válasza:
Ez egyéni ízlés kérdése, de részemről nem szeretem.
4/16 anonim válasza:
Természetesen szeretjük. :) A barátnőmmel együtt veszítettük el a szüzességünket és ez szerintem nagyon sokat jelent mindkettőnknek. Azt viszont nem tudom, milyen lenne, ha valaki mástól venném el, most Ő az első és egyetlen számomra és remélem ez így is marad...nem merem tőle megkérdezni, mit gondol erről, mert félek, hogy félreértené... :P
5/16 A kérdező kommentje:
nem egyáltalán nem ciki vagy fura, ha megkérdezed.. ne legyen ez tabu köztetek: )
dejó úgy örülök, hogy vannak még rendes emberkék: )sok sikert nektek
2008. dec. 27. 15:10
6/16 anonim válasza:
Nézőpont kérdése!Én pl:szeretem ha az meg azt is ha nem az!
Ha az akkor izgalmas mert én mutatok neki új dolgokat és általában ez tetszik is a lányoknak ,de ha nem az akkor lehet én tanulok új dolgot és a nem szűz lánynak már nem nagyon kell a dolgokat megmutatni lehet hogy ő akar vezetni és én ezt hagyni is szoktam mert van amikor nagyon jól sül el a dolog!!de ezt majd megtapasztalod te is!!!!És utána sztem ez lessz neked is a véleményed
7/16 anonim válasza:
Szerintem ennél sokkal fontosabb, hogy kedves, jó természetű, és nincs semmi oktalan korlátja (pl. nem bigott vallásos, nem túl szégyellős, nem kényszeres, stb).
8/16 anonim válasza:
Szerintem ha szerelem van, akkor ez lényegtelen. Mindkettőnek vannak előnyei.
10/16 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de... Szeretem a szűz / tapasztalatlan, de lelkes pasikat. És ők többnyire becsülik a tapasztaltabb lányokat. Persze ha tényleg szerelmes pasiról beszélünk, akkor nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!