Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye attól még nem lesz bajom?

Ugye attól még nem lesz bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap megjött a menzeszem, ebbe a hónapba másodszorra! Ezzel nincs gondom, mert szokott igy lenni! Tegnap szexeltem a pasimmal ugy véresen és ma már rettenetesen folyik a vérem! Nem szabadott volna ugy szexelni, hogy vérzek? Ugye nem lesz semmi bajom? 14/L
2010. szept. 2. 20:37
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Szabadni szabad, bajod sem lesz, ha figyeltek a higiéniára és védekeztek.
2010. szept. 2. 20:39
 2/48 anonim válasza:
81%

tuggya a fene!

ha 2 litert vesztettél akkor inkább fordulj orvoshoz!:D:D:D

ha 3mat akkormár nem érdemes elindulnod!

2010. szept. 2. 20:40
 3/48 bumbi02 ***** válasza:
61%
használd ki.. adj vért.
2010. szept. 2. 20:42
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen hova szexelsz, cica? ráadásul menszesz alatt..ááhh..Sztem undorító, én sosem csinálnám így, bár van aki ezt szereti..Am bajod nem lesz tőle, sztem csak azért van, mert a második, harmadik nap alatt a legerősebb a vérzés, magától, ez természetes és valszeg pont abban vagy.
2010. szept. 2. 20:44
 5/48 A kérdező kommentje:
Micsoda humoros emberek vannak itt! XD
2010. szept. 2. 20:44
 6/48 anonim ***** válasza:
100%

tényleg minek szexelsz 14 évesen??? te jó ég azt sem tudod mit csinálsz.

ha bajod lesz csak magadnak köszönheted

23L

2010. szept. 2. 21:34
 7/48 anonim válasza:
100%
abszolút egyetértek. felelőtlenség a köbön.
2010. szept. 2. 21:35
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
Eszed semmi, gond pedig igenis van! Nőgyógyásznál jártál már? Lehet, hogy fiatal vagy és előfordul, hogy a ciklusod szabálytalan (azaz egy hónapban kétszer megjön) és pont ezért szexelni sem igazán kellene még, de ha már ennyire okos vagy, nézesd meg magad egy orvossal, nem ártana, aztán meg ne ajd isten a ciklusod szabálytalansága miatt kimarad két hónap és jössz ide a terhes vagyok-e kérdéssel. Továbbá, ha menstruációkor szexeltek sokkal nagyobb a fertőzés veszélye. De szerintem ideje lenne anyukáddal is elbeszélgetned, ha már ahhoz nagylány vagy, hogy szexelj, akkor ehhez is legyél az!
2010. szept. 2. 23:12
 9/48 anonim válasza:
100%
En is egy 14 eves lany vagyok.Eszem agaba sincs senkivel elvesziteni a szuzessegem.Azert annyira benott mar a fejem lagyja hogy tudjam,hogy hol a hatar.Amugy mindennek megvan a maga ideje.Itt nem is az a baj,hogy menzesz kozebn szexeltel,hanem az hogy 14 eves kislany vagy.
2010. szept. 3. 13:04
 10/48 anonim ***** válasza:
100%

Menzesz közben nem nagyon szabadna szexelni amúgy.

Ugyanis nyitottabb a méhszáj, és a hüvelyedben lévő bacik feljuthatnak a méhedbe.

De remélem legalább védekeztetek.

Jah és 14 évesen tényleg korai.

2010. szept. 3. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!