Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerelemből vesztetted el a...

Szerelemből vesztetted el a szüzességed? Ha nem, akkor hogyan?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
nem, még szűz vagyok, de már keresek egy lányt akivel sikerülhet, mert nincs kedvem várni:( már fél éve egyedül vagyok
2010. aug. 4. 21:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Én igen meg a barátnőm is.. =)
2010. aug. 4. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Az emberek főleg a lányok mind csak a szerelmükkel fekszenek le. Igaz előfordul hogy havonta cserélik le nagy szerelmüket egy újabb nagy szerelemre :-)
2010. aug. 4. 21:43
 4/12 anonim válasza:
SEHOGY! :D
2010. aug. 4. 21:45
 5/12 anonim válasza:
77%
Részegen egy balfasszal. Szoval a mostani barátomat tekintettem elsőnek, de az gyertyafényes "első volt". :)
2010. aug. 4. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
21:47es hiába öntöd le a sz@rt kölnivel,az attól még sz@ar marad.Kár kozmetikáznod a történelmet,ha egyszer majd tinilányod rákérdez neked milyen volt az első akkor bizony a részeg balf@sszal kell majd eldicsekednek
2010. aug. 4. 21:51
 7/12 anonim válasza:
83%
Nem volt még szerelem. Ja és részegen... felére nem emlékszek. Nem kell oltogatni, én sem vagyok büszke rá... Csak gondoltam elmondom, ha már kérdezik. És NEM vagyok ribanc egyáltalán, aki mindenkivel lefekszik, csak közlöm. Sem 14 éves vagy annál fiatalabb "hülyep*csa". Egy normális lány vagyok (bár ezek után szerintem azoknak, akik elolvassák, nem az leszek...), aki egyáltalán nem így tervezte az elsőt. De sajnos így jött össze.... :\ :(
2010. aug. 4. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
szerelemből...azóta is vele vagyok ♥
2010. aug. 4. 21:52
 9/12 anonim válasza:
Részemről szerelem volt remélem az is marad :)
2010. aug. 4. 22:33
 10/12 BlacktigerXXX ***** válasza:
jobb részegen valakivel, mint börtönbe gépzsírral. :D:D
2010. aug. 4. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!