Tetszik egy osztalytánTarsam, mit tegyek?
Sziasztok!
12 éves fiú vagyok és van egy lány osztalytársam aki szintén 12 éves és tetszik nekem és lehet,hogy én is neki de ez nem biztos.
Mit tegyek?
Ne gondolkozz ezen..........................pici vagy!
22/N
#1 ezzel csak magadat jellemzed,mivel meg írni sem tudsz és létszives ha nincs értelmes hozzáfűzni valód akkor ne szólj bele
#2 köszi,a választ,de szerintem nem vagyok hozzá fiatal és nem tudom hogyha egy 11-12-13 éves "gyerek" tesz fel kérdést ilyen témában akkor miért nem lehet neki ÉRTELEMES választ adni,úgy kezelnek minket mint aki még járni de tud. Na mindegy.
Létszi írjatok ÉRTELMES válaszokat.
Nem a helyesírásról beszélek az jó,hanem inkább arról,hogy ha nem tudsz kultúráltan,értelmesen hozászólni akkor inkább ne válaszolj,
Ezt akartam az egészből kihozni.
Létszives írjatok értelmes válaszokat
" létszives..." és még te kritizálod az ő írását.
micsoda irónia
Na jó!
Én nem veszekedni akarok,de most nem értem miért nem lehet értelmes választ adni és miattam jöhettek meg 22-en is engem kioktatni,de ők kezdte az egészet azzal,semmi értelmes válasza nincs,de azért bele kell szólnia mert miért ne? Én azért írtam ki ezt a kérdést,mert azt hittem lesznek normális emberek akik majd egy értelmes válasszal kisegítenek,de látom,hogy nincsenek ilyenek!
Akinek van valami KÚLTÚRÁLT,ÉRTELMES válasza csak az írjon!
Utolsó/utolsó előtti.
Köszi a választ kipróbálom a módszert.
UI:én nem a #2 ről beszéltem, tudom, hogy értelmes választ adott és ismétlem nem róla beszéltem hanem általánosságban
Aha szóval engem kritizálsz?????!!!!
12 éves pisis ne oktasson ki engem.....
Baromi kicsi vagy és igen ne gondolkozz ezen...mert egy ilyen hólyag senkinek sem kell!!!!
örülj hogy válaszoltam a szánalmas kérdésedre..inkább menj anyucihoz.......
(1-es voltam)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!