Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pocakos fiúknak van még...

Pocakos fiúknak van még esélyük lányoknál?

Figyelt kérdés
Nem a "lefolyik az ágyról" kategóriára gondolok.
2015. ápr. 30. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne :)
2015. ápr. 30. 20:48
 2/10 anonim válasza:
vele egy kategoriaba eso lanyoknal van eselye
2015. ápr. 30. 20:49
 3/10 2-es vagyok ***** válasza:
Miért nem fogysz le? :D
2015. ápr. 30. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nem mindegy milyen az a pocak!

2015. ápr. 30. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne? Az én párom sem egy vékonyka és az előző barátom sem volt az (én meg voltam mellette olyan ötven kiló vaságyastól).

Az én szememben a vékonyak rondák.

2015. ápr. 30. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne,sőt..szerintem jobban is néz ki ha valaki kicsit teltebb,mint az olyan girnyó ecsetfejú műgyerek, főleg a feszülős v nyakú pólóval és csőnadrággal...
2015. ápr. 30. 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:
a pocakos, de nem a hordó hasúak nekem tetszenek, az izmos has nem tetszik annyira...
2015. ápr. 30. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire van kint a beled
2015. ápr. 30. 21:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Hm, érdekes válaszok - annak fényében mindenképpen, hogy NAGYON ritkán látok az én korosztályomból (~20-24 évesek) olyat, akik nem az "álompasi" kategóriát erősítik, de nincsenek egyedül.

Amúgy @3: nagyjából hetente járok biciklitúrákra, rövidebb távokra meg úgy két-három naponta (amikor éppen nincs olyan szembeszél, hogy a 15-ös tempóért küzdeni kelljen és nem szakad az eső se). Szerinted ér valamit? Én megteszem, amit ésszerű keretek közt tudok, de eredménye semmi. Na mondjuk nem is ezért csinálom, hanem mert szórakoztat.

2015. máj. 1. 00:02
 10/10 anonim válasza:
persze :D én sokkal jobban szeretem a pocakosakat :D a vékony fiukba nincs semmi férfias szerintem :D
2015. máj. 2. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!