Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Zűrös múltú lány nem tud...

Zűrös múltú lány nem tud pasit szerezni?

Figyelt kérdés

Ha családi gondjaim, kapcsolati gondjaim, anyagi gondjaim vannak, túl több depresszión, nehéz helyzeteken, akkor esélytelen, hogy valaha normális párkapcsolatom legyen?

Ha szép, igényes, értelmes és művelt nő vagyok.

21N

2015. márc. 15. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
nincs rád írva. légy nyitott,boldog,mosolyogj,és nem lesz gond.
2015. márc. 15. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha ezzel bombázod a srácot és ez kihat rád is, akkor tényleg kevesebb esélyed van. Ha túl tudsz tenni rajtuk akkor nem lesz probléma.
2015. márc. 15. 15:10
 3/9 anonim válasza:
Nekem detto ez volt, plusz alkoholproblémàkkal. Most normalis kapcsolatom van, sőt ez az ember segített kilàbalni belole es vegignezte a szenvedésem. Szerintem ha ismerkedsz ne reklàmozd. Majd ha komolyabbra fordul a dolog esetleg akkor pàr informàció jöhet.az mindegy régen mi volt, ha a jelenlegi énedet ismeri meg
2015. márc. 15. 15:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Nehéz sokáig titkolni, miért nincs családom...
2015. márc. 15. 15:18
 5/9 opened paradise ***** válasza:

De tud,hidd el...

És ezekről te nem is tehetsz.

2015. márc. 15. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Hogyne tudna,már csak az a kérdés,mik az elvárásai.

Hasonló típusú srácot például keress magadnak,és együtt megoldjátok közösen egymás problémáit... :)

Én srácként szinte ugyanezeken már túlestem,de mondjuk nekem soha nem volt még senkim sajnos,talán pont ezek miatt,mert a gondjaim sokkal többek,mint amit mások átéltek... :/

23/F

2015. márc. 15. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem foglalkoztat, neki milyen a múltja. Ha normál, oké, ha az enyémhez hasonló, az is oké.

Külsőre legyen igényes, és fogjon meg benne valami. Ennyi.

2015. márc. 15. 15:26
 8/9 anonim válasza:
Ami elkerülhetetlen azt nyilvàn el kell mondani, de ha észreveszi hogy nem szeretnél róla beszélni nem fog faggatni úgyse...
2015. márc. 15. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez vagyok,csak fiúban.A azar élet el visz mindent,tudom milyen rossz,és már mindennel próbálkoztam de nem ment,tehát aki itt okoskodik az elmehet a ......,főleg ha nem voltál ilyen helyzetben.
2015. márc. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!