Mit értenek azon a nők általában, hogy egy pasinak legyen egzisztenciája?
Mikor egy pasi ismerkedik sokszor hallja azt a nőktől hogy fontos hogy egy férfinek legyen egzisztenciája.
Lehet egy férfinek így is egzisztenciája meg lehet úgy is. Azaz lehet valakinek régi skodája, meg lehet valakinek Audija, BMW-je, lehet nyaralni menni a Balatonra egy kis motelba és lehet menni egy luxus szállodába a tengerpartra. Lehet márkás drága ruhákat venni, meg lehet olcsó turkálóba vásárolni. El lehet menni egy 5 csillagos luxus étterembe enni, de el lehet menni a sarki bisztróba is stb.
Így is meg lehet élni meg úgy is. Ez is egy egzisztenciális szint, meg az is. Mire gondolnak a nők általában mikor egzisztenciára gondolnak?
én személy szerint azt értem rajta, hogy 30 éves korára ne a szüleinél lakjon és ne tőlük kelljen pénzt kérnie, ha randira megyünk. legyen annyi "tartaléka", hogy mondjuk moziba meg tudjon hívni, vagy fagyira vagy hasonlók. részemről az autó megléte nem feltétel (nyilván ez függ attól is, hogy hol lakik), de alapvetően ha van, akkor nem nézem, hogy 10 éves skoda vagy vadiúj BMW. van, négy kereke van, gurul, ennyi. ugyanaz tulajdonképpen. amíg elvisz oda, ahova menni akarunk, akkor tökmindegy, milyen.
alapvetően ezzel az egzisztenciális dologgal amúgy arra utalok én személy szerint (mások esetében ez nem tudom, mit jelent, csak magamról tudok nyilatkozni), hogy amikor belegondolok a jövőbe, amikor gyerekek lesznek, hasonlók, akkor felmérjem, hogy mennyi nehézségünk lesz ebből a szempontból. nyilván nem várom el a pasitól, hogy csak egymaga luxus színvonalon tartson el engem és három kölykömet, ez közös munka, de azért bele kell gondolni, hogy minimálbérből él-e, és magát is nehézkesen tartja el, miközben a munkája olyan, hogy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tud előrébb jutni, vagy van egy stabil munkája, ami azért (az én fizetésemmel együtt) már tud adni egy biztos alapot. nem arról van itt szó, hogy most kacsalábon forgó kastélyt toljon a hátsóm alá, miközben én csak szépen mosolygok, és minden, amit ezért teszek, az a puszta testiség. arról van szó, hogy belegondolok, mennyire lehet vele biztosra tervezni a jövő családalapítását. ebből a szempontból meg mindkét verzió, amit leírtál, teljesen elfogadható és jó. szerintem legalábbis.
A legtöbb Nő ezen azt érti, hogy a Férfi képes legyen eltartani önmagát egyedül is, önálló életet tudjon és akarjon élni és ne függjön senkitől. Ne éljen a szüleivel, legyen állása, legyenek tervei, teremtsen egy olyan környezetet amibe a Nő beleillik.
Mondjuk ha valaki hozzászokott egy adott életszínvonalhoz az ritkán adja alább, ami valamilyen szinten érthető is. Nagyon sok kapcsolat eleve halálra van ítélve a nagy vagyoni különbségek miatt, mert bár senki sem tulajdonít nagy jelentőséget a pénznek, de a legmélyebb szerelmi viszonyt is meg tudja mérgezni.
37F
mindenkinek más. szerintem egy bizonyos szintig normális elvárás, hogy egy férfinek legyen egzisztenciája (állás, autó, lakás stb...),de csak egy szintig!
a magyar nők többsége el van szállva, és semmi realitásérzéke nincs! rengeteget várnak el, de a szépségükön kívül semmit sem tudnak adni. az lenne a normális, hogy mindenki annyit vár el mint amit nyújtani tud. ha egy nő elvárja, hogy jó kocsija legyen a férfinek, szép lakása, szép ruhák akkor illene legalább hasonló szintet megütnie, de a valóságban az van, hogy vannak a fiatal és csinos lányok akik ugyan nem hülyék, de semmit sem értek el az életben, maximum modellkedtek pár évet, de ezen kívül semmit sem csináltak és semmilyen egzisztenciát nem tudnak felmutatni. nagyon hányinger, de a mai magyar nők ilyenek!
Ha nincs saját autó és lakás annak már nincs is egzisztenciája?
Ma Magyarországon olyan könnyű saját lakást és autót venni majd fenntartani?
Ilyen jó országban élünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!