Mennyire jön be a lányoknak ha egy fiú gitározik?
Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 18:13
1/12 anonim válasza:
Nagyon es ha egy lany zongorazik az mennyire jonn be nektek
2/12 anonim válasza:
Nekem a barátom tud,én nagyon imádom amikor játszik nekem:)
3/12 anonim válasza:
Gitározom már kb 6 éve, de nem olyan szinten, hogy nagyon vonzó legyen a lányoknak :(
A zongorista lányokat imádom :P
23/F
5/12 anonim válasza:
Nem számít nekik. Ha jól nézel ki, még külön elolvadnak a gitározásodtól, de anélkül is sikered lenne. Ha csúnya vagy, lehetsz akár Jimi Hendrix reinkarnációja, akkor se fogsz kelleni egy lánynak sem.
6/12 anonim válasza:
Tök mindegy, ha jól nézel ki, akkor már attól elélveznek, ha eljátszod nekik a Boci boci tarkát, ha előnytelen a külsőd, akkor még Slash tudása is kevés.
7/12 anonim válasza:
Ha a fiú jól gitározik, a lány zenekedvelő és a kedvelt zenéjét hallja, nagyon.
Ha nem szereti a gitárzenét, visszataszító.
8/12 anonim válasza:
Ha a gitart a farkadon meg is tudod porgetni az bejon nekik
9/12 anonim válasza:
#5,6-nak tokeletesen igaza van, ha jol nzel ki akkor nem kell gitarozni nekik. Ha meg nem akkor lehetsz SRV, Slash, vagy akarki, le se fognak szarni😊. Tapasztalat.😊
Remelem segitettem.
10/12 anonim válasza:
Amúgy ne csak gitározz, hanem játssz bandában is ba-.szod. Azt az eddigi válaszolók valamiért kifelejtették.
Középiskolában is volt egy ronda lófejű haverom, de mindig voltak nála sokkal csinosabb barátnői. Gitáros volt egy bandában. Biztos vagyok benne, hogy a két dolog között volt összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!