Szerintetek miért halogatja a kapcsolatunkat?
1 éve járni akart velem, én nem igazán foglalkoztam vele, majd nemrég megcsókolt és szerelmet vallott, elmondta mennyire szeret stb. Ezek után hirtelen fordulatot vett a dolog, mert meggondolta magát, azt mondta várjunk a dolgokkal, nem tudja igazán mit akar, nem akar elveszíteni, most olyan jó minden. Nem mondom h legjobb barátok vagyunk, de nagyon közel állunk egymáshoz, sok mindent megbeszélünk, a vonzalom adott stb. Együtt járunk egyetemre, most végzősök vagyunk.
Szerintetek van/volt egy másik csaj a képbe, és ezért kerültem háttérbe? Vagy mi más oka lehet ennek?
Egyébként folyamatosan keres, úgy tesz mintha minden rendben lenne, holott nekem ez nagyon nem tetszik így, hogy nem látom tisztán a dolgokat.
Mire tippeltek, mi lehet ez?
21/L
Első: ezt poénból írtad?:D amúgy nem annyira vicces ez, régebben poénkodott ő is vele, hogy a diploma után megveszi a gyűrűt, én pedig hülyéskedtem h mire fel mondanék rá igent... :D
Második: igen a csók viszonozva lett, de így ezek után már bánom, mivel nem látom teljesen tisztán, hogy részéről ez szórakozás vagy komoly volt :( más nem történt köztünk. biztos nincs senkije mert azt a barátaitól is tudnám, meg egyébként is. inkább arra gondoltam h engem berakott a tartalékba, biztos pontba, közbe más jobban tetszene neki, de ha az nem jön össze, jön hozzám :( és ezt nem akarom. hiába próbáltam faggatni, eléggé terel és nem egyértelműek a kijelentései.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!