Csinálunk egy farkasfalkát?
Szóval volt már itt nem egy olyan kérdés ami az egyedül bulizást boncolgatta és sokan írták, hogy lenne kedvük bulizni de ilyen olyan okokból nincs kivel így inkább otthon maradnak. Namámostan' ezzel én is így vagyok, de felmerült bennem az ötlet, hogy mi lenne ha összeverbuválnánk(mi sorstársak) innen egy bandát és orvosolnánk a problémát saját magunk :D
Csinálunk fb-n egy csoportot amit kell ott megdumáljuk aztán mehet a menet.
Kezdhetnénk a rögtön a szilveszterrel mert nincs kivel menni sehova(mindenki a párjával nézi otthon gondolom a sas kabarét... -.-) nekem meg marhára nincs kedvem még egy szilvesztert a gép előtt végigülni annak ellenére sem, hogy vizsgaidőszak van ezért inkább az lenne az ideális :D
Poén lenne egy koedukált csapat, de kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy bármelyik lány is ilyesmibe merészkedne de hátha :D
Még annyi, hogy én budapesti vagyok tehát a terep ebben a kezdeményezésben nyilván Budapest.
Na ki mit szól a dologhoz? :D
érdekes lenne. egy csomó fatökű összeülne, hogy akkor majd mi megmutatjuk, de egymáshoz nem mernének szólni.
max, hogy jéééé azt a srácot ismerem innen-onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!