Tényleg magasak az elvárásaim? 20L
Külsőre a sötét hajú, sötét szemű, karakteres arcú, szakállas, hosszú hajú pasik tetszenek, de érdekelt már olyan is, aki ezen tulajdonságok csak egyikével rendelkezett. Kisugárzás a lényeg inkább. Legyen minimum 170cm magas, mert én is annyi vagyok. Testalkat mindegy, csak ne a végletek, azaz ne 50 és ne 150kg.
Jellemre meg olyan legyen, mint én. Ne legyen féltékeny, hagyjon teret nekem, lehessen vele tervezni, de vevő a spontanitásra is. Legyen őszinte, és egy kicsit lökött, meg jó humorú. Azt várom el, amit én is nyújtok az életben is, és az ágyban is.
Legyen hasonló érdeklődési köre, zenében, filmekben, sportban, szórakozásban. Nem azért, mert válogatok, hanem mert imádok koncertekre és kocsmázni járni. (nem iszok)
Végzettsége, szakmája, pénze nem érdekel. Legtöbbször munkanélküli művészekkel hozott össze a sors, sosem érdekelt a pénz.
NEM ISMERKEDEK, NEM KÉREK PRIVIKET!
Azért írtam csak ki, hogy megtudjam, magasak e az elvárásaim.
Köszönöm!
20L
ezek így együtt ritkák
beszélj a jó Istennel hátha összedob neked egy ilyen férfit:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!