Szerintetek mit tegyek? Érdemes megpróbálni?
Szóval,van egy fiú,egy évvel idősebb mint én. Egy osztállyal felettem jár. Nekem ő tetszik,és mások azt mondják hogy én is neki,de nem akarok hinni a pletykáknak. Sokszor észreveszem hogy néz,és látom hogy többször figyel. Nem kezdeményezett még,néha olyan "jeleket" adott mintha szeretne ismerkedni,de aztán utána megint csak az van hogy figyel. Nem tudom várjak-e,vagy lépnem kéne. Félek lépni,és nem is tudom hogy kéne. Szóval az lenne a kérdésem,szerintetek van esély hogy én is tetszem neki? És mit tegyek most,várjak vagy ne? Ha lépnem kell akkor mit tegyek?
Tudom hogy sok kérdés és zavaros az egész,de nekem ez az első ilyen eset,és fogalmam sincs mit tegyek .
Ugyanez a helyzet itt is, csak a másik oldalon: egy évvel fiatalabb lány, iskolatárs, csak az én fülembe nem jutottak pletykák.
Nem hiszem, hogy ugyanaz a story, akkora mákom nincsen, de attól megpróbálok segíteni...
Ad.1.: mielőtt kezdeményezel, próbálj több jelet fogni. Azt a pár eddigit ugyanais be is képzelhetted magadnak.
Ad.2.: Ha van valami közös foglalkozásotok, programotok, esetleg van közös ismerősötök, próbáld ezeket használni, hogy jobban megismerhesd "civilben", és közben tudj jeleket küldeni (neked is kell!!!), illetve hogy ő is tudjon, ha akar.
Ad.3.: Ha rajtakapod, hogy néz, mosolyogj rá. Bár ez nem lesz könnyű feladat, hisz vélhetően el fogja kapni a tekintetét... De előbb-utóbb csak sikerül.
Köszönöm,a segítséget!
Igen sajnos én is gondoltam már arra,hogy esetleg többet látok :/
Igazán,megpróbálok,mindent megtenni érte,csak az még a baj,hogy leginkább mindig a barátaival van. Amitől még rosszabb. De igyekszem ezentúl.
Meg az egész,már számomra,fura,mivel én nem vagyok egy olyan "menő csaj" vagy "pláza cica" vagy hasonló. Átlagosan nézek ki,igyekszem jól tanulni,és visszahúzódóbb vagyok :/ Ő meg,vicces,és mindenki igazából kedveli. Arról nem is beszélve hogy az ő lány osztálytársai,mérföldekre szebbek mint én.
Még valami:
Attól, hogy nem vagy pláza cica, vagy menő csaj, még tetszhetsz neki. Sőt, vannak, akik pont az olyan lányokat nem szeretik.
Úgyszint, attól, hogy nem érzed magad szépnek, még ő tarthat annak. Tudod, az ízlések meg a pofonok...
Igazad lehet.
Hát a jelek... Sokszor látom hogy néz.
Aztán,nem régen előadáson voltunk,mögöttem ült,és végig engem úgymond "piszkált". Böködte a lábamat,a vállamhoz ért. Aztán amikor meg hátrafordultam,hogy élvezi-e ezt,akkor a barátja aztán odasúgta ,hogy csak próbál velem flörtölni. Később,meg mikor közös óránk volt, mellettem ült (Körben ültünk az órán,szóval olyan,előttem-mellettem volt),és szintén előjött ez a láb bökdösés.
Én siettem,mivel nekem azután dolgom volt,és a barátai szemlátomást,igencsak jól elvoltak. Röhögtek stb... Mindenkinél volt telefon. Ezt biztosra merem állítani. Aztán óra után odajött,hogy megtudnám-e neki mondani az időt. És,igaz,ebbe nincs semmi fura,de én végig csöndben voltam,és még egyszer a barátainál is volt telefon,és a többi 13 gyereknek aki órán volt.
Ezek gyors,egymásutánba voltak.
Majd jött szünet. Nem szólít meg,csak látom hogy néz. Ma is éppen elkaptam a tekintetét,és megeresztettem,egy zavart mosolyt,de ő nem hogy nem kapta el a tekintetét,de a barátja is észrevette ezt,és ő is már engem nézett.
Aztán talán még annyi volt,amikor a pulcsiját levette,felhúzta a pólóját is egészen a válláig,amikor előttem volt,és nem húzta le. És... Hát nem vagyok fából,azért megnéztem. Az átlagnál tovább hagyta úgy,aztán megfordult rám nézett,én szinte a fallal eggyé váltam,és lehúzta.
Nagyjából ennyi.
Viszont akadt egy kis probléma. Az egyik barátnőm megtudta,és egész nap ezen lovagolt,hogy milyen "cukik" lennénk együtt stb... Amivel igazából nem is törődtem,de ott volt az osztálytársa és megint elődrukkolt egy ilyen poénnal. Az osztálytársa meg csak nézett...
Ezt a lábbökdösősdit nem igazán tudom értelmezni...
Hány évesek is vagytok?
Hát,kicsit rosszul fogalmaztam meg ezzel a szóval.
Pontosítva leírnám hogy is volt: Tehát,ültem,és behúztam a szék alá a lábam. Ő kinyújtotta a lábait,úgy hogy hozzáért az enyémhez. Ha kicsit előrébb húztam,akkor ő előrébb jött. Ha én kinyújtottam visszahúzta,de mikor megint a szék alá tettem a lábam,akkor ő megint kinyújtotta,úgy hogy hozzám ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!