Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt van szóról szóra, hogy mi...

Itt van szóról szóra, hogy mi a baj manapság a nőkkel. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Szerintem nem véletlenül tart 20ezer megosztásnál a cikk, én is csak egyetérteni tudok vele.

[link]

2014. nov. 11. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
53%
És azzal ki foglalkozik hogy mi a baj a férfiakkal?
2014. nov. 11. 22:08
 2/82 anonim ***** válasza:
57%

#1 pacsi! :)

de ez megint csak általánosítás. a pasik képtelenek elfogadni azt a tényt, hogy nem csak ilyen nők léteznek a világon, vagy micsoda?

2014. nov. 11. 22:10
 3/82 anonim válasza:
83%

Röhögni szoktam az ilyen cikkeken. :D Mindenki olyasféle embereket vonz be (zömében), amilyen kb ő is. Ha valaki üresfejű, vagy érzelmileg nulla csajokkal jön össze mindig, talán benne is lehet hiba. :D

30/f

2014. nov. 11. 22:11
 4/82 anonim ***** válasza:
23%
Nem baj az jusson csak el minnél több férfihoz az ilyesmi, aki meg a nőket védi az nem komplett, csak úgy lehet orvosolni a problémát ha kevesebb hódolójuk lesz.
2014. nov. 11. 22:11
 5/82 anonim ***** válasza:
70%
Az elso kettot olvastam el, nem illett ram szoval nem is olvastam tovabb. Csak egy dolgot kerdeznek: ti ferfiak tokeletesek vagytok ugye?
2014. nov. 11. 22:12
 6/82 anonim ***** válasza:
80%

Hát van benne valami de nézzük csak a pontokat.

1.Az állatbuzerátor csajokon általában elsőre látszik hogy azok. El kell őket kerülni hacsak nem vagy az. De ilyen nő legyen mondjuk 5%-a az összesnek...

2.Az ezotéria a középkorú és idősebb nőknél játszik, a Müllerpéterezés meg a fészbúkon lógó buta tinilányok kedvence, ezért ez nem olyan nagy dolog. Érett, normális nő nem fog Müllerezni meg Coelhozni.

3.Ez talán tényleg komoly baj, de mit lehet tenni? Ahogy anno megfogalmaztam "qrvák voltak, vannak, lesznek". De nem mind az, csak sokan. És általában pont azok akik a plázában ökörködnek meg "feltűnően jól néznek ki"

4.Tudom milyen típusú csajokra gondolsz szinte látom őket magam előtt... De ezek megint olyanok hogy sokan, de nem mind. Az én volt barátnőm sem volt tahóvilág fan, és sok nő művelt és ismer "értelmesebb" dolgokat is.

5.A céges rendezvényeken ne ismerkedjünk. Ennyi.

6.És vannak rendes és szép lányok a neten csak nem a társkereső pöcéjében vagy a rosszlányokpont hun

7.Akkor ne ismerkedj bárokban. problem solved.

2014. nov. 11. 22:13
 7/82 anonim ***** válasza:
63%
az egyes pont kivételével mind megállja a helyét én imádom hogy egy csaj szereti az állatokat. És nagyon is helyes hogy törődik vele. Bár az más ha divatból vesz maga mellé egy kis yorkit és különben semmit nem tud a kutyákról
2014. nov. 11. 22:14
 8/82 anonim ***** válasza:
37%
totálisan igaza van! a férfinak! én is ezt vallom! Inkább egyedül!!!
2014. nov. 11. 22:15
 9/82 anonim ***** válasza:
71%
Ezt a sok töménytelen baromságot mint ami abban a cikkben van ... Általánosítás, meg önsajnálat ezerrel, nincs is ennél lehangolóbb .
2014. nov. 11. 22:16
 10/82 anonim ***** válasza:
85%

A cikk írója mindenesetre egy rosszindulatú, kellemetlen, zsémbes, begyepesedett, unalmas, szőrszálhasogató alaknak tűnik, szerintem jobb is, ha egyedül marad.

Mindenki olyan, amilyen, a férfiak, a nők is, senki nem tökéletes, egyik kisállatot tart, a másik Müllert olvas, a harmadiknak műkörme van. Bizony. Ha valakinek ezek problémát jelentenek, lehet tovább állni egy házszámmal.

2014. nov. 11. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!