Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy pasi az utcn szólít le?
Figyelt kérdés
Ez jó vagy gáznak számít? És mondjuk elég egyenesen módon, hogy szia nagyon csinos vagy ma vagy hasonlók? Ez nektek hogy jön le nem veszitek tolakodásnak? Mi a véleményetek?2014. okt. 29. 20:29
1/8 anonim válasza:
Én lefekszek mindenkivel, csak legyen bátorsága leszólítani és elhívni egy vacsorára :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem oké. Az a gáz ha olyat szólítasz le aki nem egy súlycsoportban van veled. Lehet mondani, hogy nem a külső a fontos, de első találkozásnál ez számít.
3/8 anonim válasza:
aranyos gesztus es ha kolcsonos a szimpatia akkor meg is ismerkednek vele :D
4/8 anonim válasza:
első :DDDDDD de hülye vagy... teljesen elveszed az ember kedvét a csajozástól
5/8 fahéjas Alien válasza:
Változó.
Egy olyan pillanatot kell kifogni, amikor minden összeáll, mert ha épp sietek valahova és nincs időm ilyesmikre, esetleg pont egyáltalán nem érdekel mi zajlik körülöttem, mert magamba vagyok süllyedve, biztos, hogy nem lenne szimpatikus a kezdeményezés.
Nem beszélve róla, hogy fölösleges sok esetben az ilyen... mert azért utcán is lehet egy kis közös pont, közös észrevétel, ami alapján már lehet kezdeményezni... de ez a látok egy csinos lányt megtámadom, nem szimpatikus hozzáállás. eleve ebből az jönne le, hogy bármiféle csinos lánynál bepróbálkozik az illető. És senki se akar bármiféle csinos lány lenni.
Azért általánosságban elmondható, hogy mindenki különös funkciót szeretne betölteni, nem pedig, csak egy 'megteszi' állapotot.
6/8 anonim válasza:
Ha nem sietek sehova, szóba állok vele.
7/8 anonim válasza:
Újabb alkalom,hogy a földig lealázzak egy férfi.Imádom*.*
8/8 anonim válasza:
Én eléggé meglepődnék:D már nem azért már volt hogy szólítottak le de én ilyenkor zavarba jövök éa tovább megyek:D De persze embere válogatja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!