Az itteni pasik miért írnak közhelyes, gagyi, ötlettelen, néha gyökér priviket? 18L
Figyelt kérdés
Például írtam egy kérdésre hogy a reggeli szexet szeretem, erre jött 10 privi hogy "akkor ébredhetnénk együtt:)"2014. szept. 19. 20:40
1/26 anonim válasza:
Én nem ilyen vagyok, írj nekem.:)
2/26 anonim válasza:
És csodálkoznak, hogy senkit nem tudnak levenni a lábáról:D
4/26 anonim válasza:
Mert retardáltak és kanosak.
Én életembe nem írtam ilyet.
5/26 anonim válasza:
Hát igen... én azt írtam volna, h kikötözve ébrednél a pincében.:D
6/26 anonim válasza:
Mert a "szeretem a reggeli szexet" kijelentés "nem" provokáló és "nem" vonzza az ilyen "gyökereket"...ilyen egyszerű. :)
7/26 anonim válasza:
És hidd el erre is fognak még írni xD
9/26 anonim válasza:
mert nem jut jobb az eszükbe, csak bepróbálkoznak így névtelenül, hátha
amúgy nem tudom az ilyen és hasonló üzenetekre mit várnak, én is kaptam már jó pár ajánlatot...
10/26 anonim válasza:
Gyökér kérdésre gyökér válasz. " a reggeli szexet szeretem " közhelyes, gagyi, ötlettelen, gyökér kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!