Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért csinálják ezt?

A lányok miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látom, hogy mindegyik panaszkodik, milyen szemetek a férfiak. Aztán ha ott vele egy normális srác akkor nem kezd vele semmit, hanem következő alkalommal is elmegy egy ugyanolyan rosszfiúval. Aztán csodálkozik, ha megint kitolnak vele. Miért?
2014. szept. 18. 23:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
sok ilyen kérdés volt már. megint csak a szokásos sablonokat lehet válaszolgatni: általánosítasz, nem minden lány ilyen, a "normális " pasik nem érdekesek, a kérdező nyafog, a kérdezőnek nincs igaza, stb stb stb... uncsi
2014. szept. 18. 23:15
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Te most komolyan meg akarod érteni a nőket!?
2014. szept. 18. 23:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Én pont, hogy a fiúktól hallok több panaszkodást.
2014. szept. 18. 23:16
 4/16 anonim ***** válasza:

Mert ez a dolog a "női logika" kategóriába tartozik, ami ott van, azokon senki sem igazodik ki, addig is legyen elég annyi, hogy ... valami okosat akartam mondani, de közben elfelejtettem :D dawd pls

csokinyuszi

2014. szept. 18. 23:17
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Mert a nők hülyék, ez a bizonyíték.
2014. szept. 18. 23:19
 6/16 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, de én is belefutottam már sok ilyen csajba. Mondjuk én vagyok a hülye, hogy még mindig hiszek nekik. Nyafogtak, hogy nekik milyen rossz, senkinek nem kellenek, vagy bunkókat fognak ki stb., amikor meg közeledni próbáltam, leráztak. Pedig nem vagyok annyira csúnya, se bunkó, se idióta, és hűséges, odaadó is lennék, nincsenek irreálisan magas elvárásaim sem (viszont nyilván vannak hibáim és rossz tulajdonságaim). Mindegy, már nem is akarom őket megérteni, az életben sem igazán akarok velük ismerkedni, itt meg főleg nem.
2014. szept. 18. 23:20
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Állandóan azt látom, hogy mindegyik panaszkodik, milyen szemetek, felszínesek a nők. Aztán ha ott van vele egy normális lány, akkor nem kezd vele semmit, hanem következő alkalommal is elmegy egy ugyanolyan semmirekellővel. Aztán csodálkozik, ha megint kitolnak vele. Miért?

Mert felelőtlenek, szeretik többször elkövetni ugyanazokat a hibákat, valójában nem is bánják az egészet, erre vágynak, nincsenek komoly szándékaik...blablabla

2014. szept. 18. 23:21
 8/16 anonim ***** válasza:

"Aztán ha ott van vele egy normális lány, akkor nem kezd vele semmit, hanem következő alkalommal is elmegy egy ugyanolyan semmirekellővel."

Nem mindegyik férfi ilyen, de köszi szépen...

2014. szept. 18. 23:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem mindegyik férfi ilyen. Csak szemléltetni akartam, hogy ez a kérdés fordítva is működhet, így is, úgyis általánosítás.
2014. szept. 18. 23:25
 10/16 anonim ***** válasza:
#9: Én csak "általánosítani" tudok, túl sok keserű tapasztalatot szereztem a nőkkel kapcsolatban, pedig elvileg átlagos, normális srác vagyok. Több tucat esetből semmi, ezek után mit is mondhatnék. Azt, hogy a többségnek nem a magamfajta kell.
2014. szept. 18. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!