Valakai esetleg ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,17/F vagyok,sosem csináltam még ilyet,de el kell kezdeni.Ismerkedni szeretnék.Pest megyei vagyok,közel 2 méter magas ~105 kg.nem vagyok egy szép szál legény de nem hiszem hogy ez a lényeg.Mindig mosolygós srác vagyok, valamilyen szinten nagyon sok oldalú.nem bírom a kétszínű embereket azokat meg végkép nem akik a pénzre és a haszonra hajtanak.Jó ember ismerőnek tartom magamat.Motoros vagyok,ha tehetem motorozok,ezért is olyat keresek aki szereti a gépeket és nem szeret otthon ülni mindig mehetnékem van,bárhova mennék jó idő esetén csak is motor jöhet szóba.sok mindent nem tudok írni csak a kérdeznek,ezért bocsi a szűk leírásért.Akinek van kedve ismerkedni írjon rám,hátha (külső nekem nem számít)2014. aug. 18. 22:29
1/5 anonim válasza:
Látod te egy normális srác vagy! Sok sikert haver!
2/5 anonim válasza:
szegény :( am ez egy kérdezős oldal...itt nem fogsz becsajozni:DDD
3/5 anonim válasza:
Nem e?én itt ismertem meg az asszonyom.Na meg hogy hányan akartak lecukrozni vagy legalább találkozni..
4/5 anonim válasza:
ajánlom neked, a szórakozó helyeket, vagy esetleg a facebookot :) itt látatlanban szerintem inkább ne :D énis hasonló kaliberekkel vagyok, szintén 198 centi magas 120 kiló 18 éves (bár hozzáteszem én testépítő vagyok, szóval van formám) meg adok a külsőmre, meg gazdag is vagyok, de annyi a lényeg ha egy korabeli lánnyal akarsz összejönni, mindenen nevess, mindennel érts egyet, bókolj, és ne légy beszari, nekem ezek beszoktak jönni, ha kell egy nő :)
5/5 A kérdező kommentje:
Facebookon nem ismerkedem.mert nem olyan lany kell aki ka penzre hajt.en is egy jo modu csaladbol szarmazom.de ettol meg nem kell egy plaza cica.....nem olyan lanyt keresek aki benedvesedik ha meglatja a penztarcamat vagy a motoromat.szegyenlos tipus vagyok es nem vagyok annyira csajozos.nem is probalkoztam.de mit er a kulsoseg ha belul "ferges"?bulizni meg nem jarok mert ott egy rendes normalis lanyt nem kapok.tisztelet a kivetelnek.ezert irtam ide mert itt senki sem ismer.nem tudjak milyen vagyok.es igy talan jobban mat tudom szurni a dolgokat.bocsi a helyesirasert.de telorol vagyok sietoben...
2014. aug. 19. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!