Miért, vagyis milyen okból van ennek "hagyománya" vagy nem is tudom milyen? Felavatás?
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy az egyetemi gólyatáborokban miért az a fontos a fiataloknak, hogy mindenkivel lefekszenek? Ez miért jó? Ez nem arra való, hogy barátkozzanak, ismerkedjenek, jól érezzék magukat? Vagy valakinek ez jeleneti a jó tábort?
Még nem vagyok egyetemista, de engem tuti nem fognak ilyenbe belerángatni.. mert szerintem ez az egész dolog nem erről szól.
Mit gondoltok?
17/L
Nálunk inkább az volt, hogy a felsőbbévesek megfektették a gólya lányokat, és az a csapat nyert, ahol kb a legtöbbet meg tudták rakni.
Amúgy nem tudom miért csinálják ezt, biztos így akarnak bevágódni. Utána meg hallgatom, hogy mennyire megbánták, blablabla...
Mi a franc? Én voltam több gólyatáborba is abszolút nem volt jellemző. Én se feküdtem le senkivel és azért az évfolyamban még szép számmal akadtak ilyen lányok/fiúk.
Amúgy nem kényszerít senki, ha nem akarsz nem szexelsz, de nem fognak lenézni miatta.
Amúgy igaza van az egyik válaszolónak, menj el egy ilyen gólyatáborba aztán járasd a szád.
"Ez nem arra való, hogy barátkozzanak, ismerkedjenek, jól érezzék magukat?"
DE IGEN! Ezért dugnak, mindenki mindenkivel.
Nyilván egyeteme válogatja, hogy milyen a gólyatábor, de színvonalas egyetemeken nem olyan, mint elképzeled.
Olyan feladatok persze vannak, ahol inni kell, le kell vetkőzni meztelenre, de az alap szabály, hogy azt csinálod csak meg, amit szeretnél, amit nem, azt kihagyod.
De nálunk pl. a vetkőzös sorfeladat is tök kulturált volt. Ruhaláncot kellett csinálnia a csapatnak, a tök sötét éjszakában egy töltésen, úgy, hogy megtiltották, hogy bárki bárhogy rögzítse azt.
Viszont szexszel kapcsolatos feladatok nem voltak, arról sem tudok, bár kirívó példák biztos voltak, hogy valakik szeretkeztek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!