Mit tegyek ez ügyben?
Van egy szomszédom 33 éves és nő... Elég sok dolog történt köztünk már. Tapizás ilyesmi... Látom rajta, hogy kíváncsi és szeretne valamit. De Én lennék az első NŐ neki. Csók meg ilyesmi. Hogy vezessem rá, hogy lazább legyen? Alkoholon kívül más lehetőségek, hogy nyitottabb legyen?
19/l/l
Az tuti hogy hülyeség lenne felé úgy közelíteni mint leszbikus a leszbikushoz... ez a nő csak kíváncsi. Igazából azt lenne jó tudni, hogy pontosan mire, és te mit tudsz nyújtani, hogy eben te kellemes emlék maradj meg, ne olyan amit szégyelljen. Na szóval miből, mennyit - ez a kérdés. A másik meg neki is jó lenne tudnia, éreznie, hogy miért vagy fogékony rá, mi az amiért elkapta magának a vonzalmadat, ő pedig szeresse ezt a tényt, és akarjon élni a vissza nem térő lehetőséggel...
Bocs ha kínaiul beszéltem, majd írok még, most amúgy sincs sok időm hogy száz sorosat pötyögjek régi jó szokásom szerint. A téma amúgy kíváncsivá tett engem is, jó lenen ha több válasz is érkezne rá nem mint a kamu ismerkedősekre (bár már azoknál is visszafelé sült el a turpisság)
értem amit írsz :D
Ő az első 20 év feletti nő. jól belevágtam xd
És nem tudom mit tegyek csak ez a baj... Türelmes vagyok ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!