Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ez ügyben?

Mit tegyek ez ügyben?

Figyelt kérdés

Van egy szomszédom 33 éves és nő... Elég sok dolog történt köztünk már. Tapizás ilyesmi... Látom rajta, hogy kíváncsi és szeretne valamit. De Én lennék az első NŐ neki. Csók meg ilyesmi. Hogy vezessem rá, hogy lazább legyen? Alkoholon kívül más lehetőségek, hogy nyitottabb legyen?

19/l/l

2014. jún. 25. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
De ha látod rajta, hogy többet szeretne, akkor miért szeretnéd hogy lazább legyen, vagy nyitottabb? Mert amúgy félénk ilyen téren, vagy? Bocsi csak annyira nem értettem így, ahogy leírtad, lehet már este van :D Egyébként neki van családja? És akkor ezek szerint ilyen tapizás dolgon kívül még semmi komolyabb nem történt? Szerintem ha kettesbe vagytok, persze ha van rá alkalmatok, akkor könnyebben rá lehet vezetni a dologra, főleg úgy, hogy ha látod hogy ő is szeretné. De azért próbálj meg vele kicsit türelmesebb is lenni, nyilván olyan hamar lehet nem oldódik fel, ha még nem volt nővel dolga.
2014. jún. 25. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
hát félénk :D mivel én lennék neki az első xd de türelmes vagyok :D
2014. jún. 25. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Az tuti hogy hülyeség lenne felé úgy közelíteni mint leszbikus a leszbikushoz... ez a nő csak kíváncsi. Igazából azt lenne jó tudni, hogy pontosan mire, és te mit tudsz nyújtani, hogy eben te kellemes emlék maradj meg, ne olyan amit szégyelljen. Na szóval miből, mennyit - ez a kérdés. A másik meg neki is jó lenne tudnia, éreznie, hogy miért vagy fogékony rá, mi az amiért elkapta magának a vonzalmadat, ő pedig szeresse ezt a tényt, és akarjon élni a vissza nem térő lehetőséggel...

Bocs ha kínaiul beszéltem, majd írok még, most amúgy sincs sok időm hogy száz sorosat pötyögjek régi jó szokásom szerint. A téma amúgy kíváncsivá tett engem is, jó lenen ha több válasz is érkezne rá nem mint a kamu ismerkedősekre (bár már azoknál is visszafelé sült el a turpisság)

2014. jún. 26. 20:45
 4/5 A kérdező kommentje:

értem amit írsz :D

Ő az első 20 év feletti nő. jól belevágtam xd

És nem tudom mit tegyek csak ez a baj... Türelmes vagyok ennyi.

2014. jún. 26. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy mennyit léptetek eddig ketten előre? Neked meg mennyi tapasztalatod van a témában?
2014. jún. 27. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!