Lányok, járnátok egy ilyen fiúval?
Nem kezdenék vele, nem azért mert parasztnak gondolom vagy lenézem, vagy szégyellném a társaság előtt, egyszerűen csak nekem más az életstílusom, nem férne bele ez a fajta élet.
Rengeteg munka van a földekkel, állatokkal, én nem akarok velük foglalkozni, és a páromtól sem szeretém, ha elvenné az idejét/erejét. Nem dolgozni vagyunk a földön, hanem, hogy jól érezzük magunkat, és boldogok legyünk.
Ha téged ez boldoggá tesz, akkor minden rendben, ehhez az élethez kell párt választani. Regneteg mezőgazdász meg állattenyésztős lány is van. 23/N
Én igen, szívesen.
Nekem is vannak állataim (gyöngytyúkjaim).
Hát, ha már meg kellett kérdezned ezt az oldalon, akkor szerintem ne járj vele!
És az a "baráti társaság", aki ilyenért be mer szólni,hogy a barátod esetleesen egy "paraszt" az nem igazi baráti társaság. Az rendben van,ha akkor szólnak, ha amúgy parasztul viselkedik! :)
Amúgy az én barátom családja is a mezőgazdasági munkában dolgozik, de bennem meg sem fordult az a kérdés,hogy ez ciki lenne, vagy zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!