Ha felesége van miért viselkedik így?
Megismerkedtem egy férfival akivel együtt edzünk (ő az edző, kb. 40-45 éves, én 33). Én túlsúlyos vagyok, tehát eleve nem gondoltam, hogy érdeklem.
De múltkor megkérdezte, hogy van-e barátom, most pedig kiderült, hogy neki felesége meg gyereke van.
Mégis mikor megérkeztem edzésre, úgy indított, hogy átkarolta a vállamat és úgy beszélgettünk. Aztán edzés közben megbirizgálta a hasamat, mint ahogy a gyerekeknek szokták, nagyon furcsa volt. A legvégén pedig (korábban pacsiztunk), pacsi után átölelt, megszorongatott és felemelt (nem vagyok valami könnyű, eléggé meglepődtem :))) ).
Nem tudom eldönteni, hogy volt-e benn valami szexuális vagy nem, de állítólag az ilyen közvetlenség mindig arra utal. Most találkozunk harmadszorra, szóval tényleg meglepett a közvetlenség, de miért viselkedik így?
Üdv a való életben.
Az apukák elég nagy hányada csalja/csalná anyukát, alkalmi dologgal akár.
Ezzel együtt kell tudni élni anyukaként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!