A lányok miért nem tudják átérezni a fiúk helyzetét?
Mert ők sose voltak fiúk.
Te is belegondolhatnál, hogy nekik milyen szar.
Pl. senkiben sem bízhatsz, mert úgyis csak megdugni akar...
te viszont a lányok helyzetét nem érzed át, az se olyan habostorta, kevés pasinak van mersze próbálkozni; ha a nő kezdeményez akkor meg biztos könnyűvérű, ... szóval te meg a lányok oldalát nem értheted mert pasi vagy
amúgy meg igen, lehetnének normálisabb lányokból többen is
23/N
Miért kéne átérezniük a helyzetünket? A párkeresésben a férfi a vad, és a nő a vadász.
Nekik van fegyverük, nekünk nincs.
Ha nem akarsz hálóba kerülni, akkor 3 dolgot tehetsz:
1. Annyira értékessé válsz, hogy a nőknek kelljen küzdeni azért, hogy téged megtartsanak. Így kontrollba kerülhetsz.
2. Soha nem kötöd össze az életed senkivel. Ha irányítani akarnak, akkor fogod magad, és kalap kabát.
3. Úgy teszel, mintha nem léteznének nők, és éled az életed magányosan. (Strucc politika)
"De legalább kicsit kedvesebbek lennénke a fiúkkal, még, ha nem is tetszik nekik, annyira fáj, hogy minden lány csak bánt, csúfol."
Ha 14 évesekről van szó, akkor érthető a dolog. Ha nem, akkor pedig az ok általában a beképzeltség. Ugyanis a nőci nyeregben érzi magát, ha a környezetében bármelyik férfit megkaphatja. Itt persze általában a környezet minőségével van gond, ugyanis egy megfelelő potenciával rendelkező férfi legfeljebb alkalmi afférba bocsátkozik az intelligencia tekintetében ilyen kaliberű nőkkel. Ha lennének a környezetükben olyan nők, akik legalább annyira megnyerő külsejűek, mint ők, viszont sokkal képzettebbek és intelligensebbek is, akkor máris nem éreznék úgy, hogy ők fújják a passzátszelet.
"Én mégis honnan tudhatnám kinek tetszek előre?"
Kell azt neked tudni? Ha szexet akarsz csak, akkor ilyesmivel ne fáraszd magad, egyszerűen próbálkozz be minél több nőnél addig, amíg nem találsz valakit, akivel egyeznek az elképzeléseitek.
Ha meg komoly kapcsolatot akarsz, akkor eleve rossz úgy kezdeni a dolgot, hogy te vagy az űzött vad. Olyannál próbálkozz be, aki neked igazán tetszik. Csak egy dologgal kell megküzdened egyedül: az elutasítással. A többi megy magától. Nem könnyű? Nem az. Egy komoly kapcsolat sok erőfeszítésbe kerül, de ha jól csinálod, ez hosszú távon kifizetődő. Ugyanis az állandó hatalmi harcok lélekölőek tudnak lenni egy kapcsolatban, tehát ha nem tudtok egyenrangú felek lenni, akkor meg se éri belevágni, még akkor sem, ha könnyűnek tűnik.
"Nekem már nem is számít a külső, de hát legutóbb is egy egyáltalán nem vonzó lány utasított el, elég fura módon."
Pontosan, erre gondoltam. Ahogy az írtam, a párkeresésben a férfi a vad, és a nő a vadász. Te viszont nem is nagyon futsz az életedért. Tálcán kínálod magad, előre bepácolva. Előbb-utóbb lesz, aki lecsap rád, mert egyszer majd jól fogsz keresni, lesz értéked. Ezt majd meglátják, és befognak háziállatnak.
21/F
1-es vagyok
Látod, 2-esnek igaza van.
Ráadásul a rendes lányok hírét elég rendesen rombolják az általad említett rossz lányok.
"Ráadásul a rendes lányok hírét elég rendesen rombolják az általad említett rossz lányok."
Ez csak akkor igaz, ha nem ismersz igazán értékes nőket. Ha tudod, hogy milyen lehet akár egy nő, akkor nem fogod elhinni a rossz nőkről, hogy náluk nincs jobb.
Én sose utasítanék el senkit se(persze nagyjából velem egyidősről beszélünk),akárhogy nézzen is ki,úgy,hogy fájjon neki,sőt értékelni szoktam ha egy srácnak van bátorsága odajönni,mert én elég félénk vagyok ilyen szempontból,és tuti nem mernék kezdeményezni.A lányok és a fiúk nem két külön faj,mind a kettő ugyanúgy rosszul viseli a visszautasítást,és saját magában kezd el utána kételkedni,főleg,hogyha udvariatlanul utasítják vissza.Nem szólítottak le túl sokszor csak úgy random,azt hiszem háromszor vagy négyszer,és ebből az egyik srác nagyjából ki akarta erőszakolni,hogy csókoljam meg délelőtt(tehát még csak nem is buliban volt,mert ott már azért megszokott lenne),és még őt is a lehető legkulturáltabban és szerényebben utasítottam vissza,nehogy megbántsam,szóval hidd el én teljesen átérzem,hogy a fiúknak is ugyanolyan nehéz leszólítani egy csajt,mint fordítva.Viszont azért a lányoknak se könnyű,mert a srácok egy része még meg se próbálja álcázni,hogy semmi mást nem akar,mint...Szóval,igen.Nem értem azokat a lányokat,akik bántanak téged,ne is törődj velük valószínűleg csak a saját komplexusaikat próbálják elrejteni azzal,hogy téged bántanak/sértegetnek(sokszor valószínűleg teljesen alaptalanul),hidd el tapasztalatból mondom,sok barátnőm ilyen.Szóval emiatt ne idegesítsd magad!:))
17/L
" a lányoknak csak várni kell a bepróbálkozókat. "
Innen látszik, hogy te vagy az, akinek eszében sincs megérteni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!