A közepesen kinéző csajokat miért olyan könnyű "megkapni" egy egy buliban?
Linkelnél néhány szerinted szép lányt?
Amúgy lehet, hogy a "közepes" lányok lazábbak, nem annyira a sminkre-ruhára figyelnek, hanem hogy jól szórakozzanak. (más dolog, de szerintem akiket belinkeltél, mind átlagon felüliek)
Az is lehet, hogy kicsi az önbizalmuk, és örülnek, ha vki kezdeményez náluk. Mondjuk mindezt én nem érzékelem a környezetemben, az átlagos lányok nem bulikba járnak, és pláne nem keresnek kalandot.
kedves kérdező, a második listádból nyilvánvalóvá vált, hogy trollkodsz.
Egyébként a listában a lányok jelentős része még gyakorlatilag gyerek fél tonna sminkkel.
Sajnálom, hogy ez az ideálod. A jövendőbeli házasságod érdekében remélem, hogy kinövöd. (gondolom 16-17 lehetsz max).
Egyébként a csaj akit az egyik hozzászóló betett inkább egy picit átlag alatti (egy erős 4-es) szerintem.
Kérdező, ezek a 8-9-10 csajok kifejezetten csúnyák...
Vegyük ezt:
Már bocsi, de ez a lány miért olyan szép az elálló füleivel? Borzasztó vékony, olyan az arca, mint egy koponya, ráadásul 14 éves lehet.
Ez a másik szintén nem több 14-nél:
Ez a csaj pedig tök átlagos, csak ronda a szemöldöke és szintén kb 16 éves:
Összefoglalom,neked ki a szép: csontsovány, gyerek és szőke... egészségedre... a szép nőknek ezért nincsen önbizalma. Az olyan pasik miatt, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!