Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14 éves fiúk?!

14 éves fiúk?!

Figyelt kérdés
mi tetszik nektek egy lányban? van barátnőtök? 13/L
2014. ápr. 3. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
arc,mell,segg,röviden és tömören.
2014. ápr. 3. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
manapság 13-14 évesen ezen jár a fiataloknak az esze???
2014. ápr. 3. 20:03
 3/11 anonim válasza:
barátot szeretnél? vagy csak kíváncsiság?
2014. ápr. 3. 20:04
 4/11 anonim ***** válasza:
2-es, bizony! Sokan nem is gondolnák, de már általános suli 4. osztályban elkezdődik ez az egész...
2014. ápr. 3. 20:05
 5/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hülyeség-e, de nekem egy lány (külsőleg) akkor tetszik, ha alacsony, nem dagadt, és általában van valami különleges azoknak a lányoknak a szemében akik tetszenek, ahogyan néznek, vagy nem tudom... :) 13/f
2014. ápr. 3. 20:11
 6/11 anonim ***** válasza:
utolsó. ez aranyos :D
2014. ápr. 3. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:
A kopasz punci meg a nagy mellek.
2014. ápr. 3. 20:12
 8/11 Lipták Máté válasza:

nekem a hozzáálása

meg ahogy smárolunk

2014. ápr. 3. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek kettessel, hogy nagyon fura ez a korai érettség. Plusz a többség fel sem fogja, hogy egy igazi szexuális kapcsolat igen betesz a mentális egézségnek. Meg amúgy is, egy tizenéves mit akar egy párkapcsolatban? Egyáltalán mit tudna csinálni?

Kérdező, külsőre nekem a szép arcú lányok érdekelnek. Az, hogy mekkorák a testdomborulatai, lényegtelen. Valószínűleg csak későn érő, a pubertás úgy is csodákra képes(meg egyenlőre ez kicsit sem érdekel). Belsőre pedig a személyisége, a kedvesége, a társas és az itim(mármint a hozzá közel álló emberekkel való) viselkedése érdekel. Barátnőm nincs, jelenleg jól meg is vagyok nélküle.

14/F

2014. ápr. 3. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
#2: nem kell álszentnek lenni. Egy átlagos 8-os megdugná a fotelt is, ha lenne rajta luk. /32F/
2014. ápr. 3. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!