Annyira tetszi, hogy nem merem megszólítani! Szerintetek nem késtem még el?
A legtöbbünkkel ez van sajnos. Egy kis önbizalmat adhatok:
1. Ha jól mérted fel a helyzetet, és szerinted szimpatikus vagy neki, az teljesen természetes hogy odamész beszélgetni vele.
2. A lányok 95%-a ennek örül, ő is boldog attól ha beszélsz vele.
3. Nagy eséllyel utána már tudod vele tartani a kapcsolatot, könnyebb lesz, ez a legnehezebb benne.
Ez a 3 pont tökéletesen igaz, ezeket ismételgesd magadban és aztán menj oda :D nagyon nehéz. Én ilyen esetekben mindig küzködök magammal aztán felkerekedek és megcsinálom mert "meg kell ha már elkezdtem". Utána ha ugyanolyan szituációba kerülök már sima ügy.
Én eddig egyetlen lányt szólítottam így le, de az bálban volt tehát jobb körülmények közt. Mostmár szerintem menne bárkivel. Csak ezen az elsőn kell túllenni.
Hogy mit mondj: na ebben én se vagyok jó, mondhatod azt hogy nagyon szép a mosolya és szívesen megismerkednél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!