Vékony és félénk vagyok, mit tehetnék?
Vékony és félénk srác vagyok, egyetemista. Itt az egyetemen nagyon sokan a macsókat szeretik, hogy lehet így esélyem? Velem csak barátkozni akarnak a lányok, hiába viselkedek néha keményebben. Előbb-utóbb meglátszik, hogy visszahúzódó és rendes vagyok...
Akár már itt is ismerkednék...
23/F
Azaz szerencsétlen.
Figyelj, nem sokan szeretik a szerencsétlen embereket, legyen az nő vagy faszi. A félénk emberekkel pedig még nehezebb is kommunikálni, nincsenek benne olyan sok dologban. A másik meg... attól, hogy valaki "macho" lehet, rendes vagy rendesebb is nálad, öregem. Hagyd el ezt az "én jófiú vagyok de nem szeret senki" dolgot. Szerencsétlen pöst vagy. Inkább ezen változtass. Például nyűgözd le az embereket a tudásoddal, ha már egyetemista vagy. Az emberek szeretik az okos (de nem okoskodó) embereket. Használd ki amid van, ne nyávogj.
Na nekem pont egy ilyen pasi tetszik, de észre sem vesz mint nőt, hanem csak egy ismerőskét kezel. Miatta kosaraztam ki nem kevés pasit már.
Félénk, tehát nem fogsz kezdeményezni, amit azért félig meddig megértek, de ha tetszik neked valaki, akkor igenis legyél kicsit kevésbé félénk. Mert a lányok sem szeretnek kezdeményezni, az már más tészta, hogy rákényszerítetek sokszor, mert ti nem léptek. De mondom, végül is érthető részben. Az nem baj, ha rendes vagy, örülj neki.
Véletlenül nem az ME-re jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!