Ha a Margit-szigetre szép napos délutánon egyedül kiülök tanulni/olvasgatni, van rá esély hogy srácok odajönnek?
Sokszor gondolok rá, hogy kimegyek vagy a futópálya mellé a padokhoz tanulni, vagy inkább a nagy füves placchoz és ott a jó időben tanulgatok, napozok, olvasgatok. Egyedül tudnék csak menni, és mindig eljátszom a gondolattal, hogy akkor majd lehet arra esély, hogy egy srác odajön hozzám beszélgetni ismerkedni egyebek.
Lehet ez így? Vagy nem jönnének oda? Szánalmas látványt nyújtanék, vagy túl kiszolgáltatott?
17/L
Ha odajönne hozzám valaki azzal a céllal hogy beszélgetne vagy nem tudom (a nyitómondat azért számít :) ) nem küldeném el természetesen. Utcán is már jött egyszer oda hozzám egy pasi hogy ismerkedne, azzal is elbeszélgettem egy ideig, de utcán állva mégis más mint mikor a szigetre lazulni megy az ember. Ott mindenki olyan nyugis. :)
Vallási őrülttel ott még nem találkoztam, kéregetővel is csak olyannal aki tök normális volt, és nem alkesz (az alkoholos bontatlan dobozos sört nem fogadta el, csak az üveg vizet mert szomjas volt).
Ha csinos vagy akkor nincs semmi ellenérv egy számcsere ellen. Sőt, ha egyedül vagy akkor még jó eséllyel még a srácok is inkább oda mernek menni.
(Bár én pl. futás közben nem állnék meg csak mert ott ül a padon egy lány és olvas.)
Akkor már inkább pléd és szökőkút vagy víztorony mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!