Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebből hogy döntsem el, hogy...

Ebből hogy döntsem el, hogy kedvel, vagy sem?

Figyelt kérdés

Még tavaly tavasszal (Április idusán) ráírtam egy lányra facebookon.

A szövegem leegyszerűsítve az volt, hogy: "Lenne kedved találkozni?" Erre ő válaszul azt írta, hogy "Így nem." Persze bővebb mondatokkal de a végén ez a szókapcsolat állt. Én akkor nagyon elkeseredtem ezen. Idén kiderült, hogy kémia fakultációra jár, úgy ahogy én is. Kaptam az alkalmon és elkezdtem hozzá közeledni. Sok feltűnő, "egyértelmű" jelet véltem fel rajta, mely arról árulkodik, hogy érez valamit irántam. Ilyen "jelek" például az, hogy: amikor a közelemben van valahogy feszültté válik a légkör, mind az én részemről mint az övéről. A másik még az, hogy elvörösödik, sőt amin meglepődtem, hogy (nem voltunk köszönő viszonyban) egyik óra után lehajtott fejjel gyorsan, elcsukló hanggal odaköszönt, hogy "Szia!". Én erre visszaköszöntem: "Szia!".

Én ezekből az "adatokból" nem tudok egyértelműen döntést hozni. Több kérdés is felmerült bennem: Vajon utál? De erre egyből választ kaptam: Nem, mivel nevet a vicceimen, sőt Ő köszönt rám!

A másik kérdés az hogy: Szeret, esetleg szerelmes? Erre a válaszom: Ezt szeretném én tudni, ugyanis vannak jelek, de nem egyértelműek, sőt ott van még a tavalyi válasza is. :/

Nem tudom mit csináljak!

Ha van bárkinek, bármilyen ötlete, az nyugodtan írja le! Én képtelen vagyok normálisan dönteni.

Szerintetek odamenjek hozzá?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 14. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle!
2014. márc. 14. 17:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom addig, míg egyértelmű nem lesz számomra. Nem akarok "égős" ill. "ciki" helyzetet magamnak, sem neki 2 évig. Csak akkor szeretném, ha már van valami képem erről a helyzetről (tiszta kép).
2014. márc. 14. 17:57
 3/6 baker2424 ***** válasza:
100%
ha nevetni szokott a vicceiden akkor ezek szerint szoktál poénkodni na most innentöl kezdve nem olyan nagy dolog poénos utána járni a dolognak kémiafacton vagytok mondjad neki szivesen elegyednél vele hogy mennyire beindult ez a kémia köztetek :D szivesen alkotnál vele egy kovalens kötést :D
2014. márc. 14. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:
xD ez jó, csak rámenős. :DDDD Ha már van valami akkor ezt biztos elsütöm :DD NAGYON JÓ!! :))
2014. márc. 14. 18:01
 5/6 anonim válasza:

Szerintem egyértelmű, hogy vonzódik hozzád, és arra vár(de nagyon),hogy szépen, romantikusan körüludvarold.

"így nem" azt jelenti ne ezen a módon hívd meg, mert ez így nem tetszik neki. Szóval tudja, hogy mit akar.

Fogadd meg a fenti hozzászóló tanácsát, erre az ajánlatra nem lehet nemet mondani.

2014. márc. 14. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a válszodat! Sokat segítettél ezzel! ;)
2014. márc. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!