Ebből hogy döntsem el, hogy kedvel, vagy sem?
Még tavaly tavasszal (Április idusán) ráírtam egy lányra facebookon.
A szövegem leegyszerűsítve az volt, hogy: "Lenne kedved találkozni?" Erre ő válaszul azt írta, hogy "Így nem." Persze bővebb mondatokkal de a végén ez a szókapcsolat állt. Én akkor nagyon elkeseredtem ezen. Idén kiderült, hogy kémia fakultációra jár, úgy ahogy én is. Kaptam az alkalmon és elkezdtem hozzá közeledni. Sok feltűnő, "egyértelmű" jelet véltem fel rajta, mely arról árulkodik, hogy érez valamit irántam. Ilyen "jelek" például az, hogy: amikor a közelemben van valahogy feszültté válik a légkör, mind az én részemről mint az övéről. A másik még az, hogy elvörösödik, sőt amin meglepődtem, hogy (nem voltunk köszönő viszonyban) egyik óra után lehajtott fejjel gyorsan, elcsukló hanggal odaköszönt, hogy "Szia!". Én erre visszaköszöntem: "Szia!".
Én ezekből az "adatokból" nem tudok egyértelműen döntést hozni. Több kérdés is felmerült bennem: Vajon utál? De erre egyből választ kaptam: Nem, mivel nevet a vicceimen, sőt Ő köszönt rám!
A másik kérdés az hogy: Szeret, esetleg szerelmes? Erre a válaszom: Ezt szeretném én tudni, ugyanis vannak jelek, de nem egyértelműek, sőt ott van még a tavalyi válasza is. :/
Nem tudom mit csináljak!
Ha van bárkinek, bármilyen ötlete, az nyugodtan írja le! Én képtelen vagyok normálisan dönteni.
Szerintetek odamenjek hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem egyértelmű, hogy vonzódik hozzád, és arra vár(de nagyon),hogy szépen, romantikusan körüludvarold.
"így nem" azt jelenti ne ezen a módon hívd meg, mert ez így nem tetszik neki. Szóval tudja, hogy mit akar.
Fogadd meg a fenti hozzászóló tanácsát, erre az ajánlatra nem lehet nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!