Fiúk! Most akkor, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy sráccal, hetekig leveleztünk, nagyon szimpatikusnak tűnt minden szempontból. A leveleiből teljesen az jött le, hogy odáig van értem. Majd eljött a randi ideje, forrócsokiztunk, lesétáltunk a Duna partra, közben nagyon sokat beszélgettünk, és tök jól éreztük magunkat. Ő volt az első, akivel így ismeretlenül találkoztam. A randit két puszival zártuk, és megbeszéltük, hogy hamarosan újra találkozunk. Még haza sem értem küldött egy üzenetet, hogy örül annak, hogy ő lehetett az első, akinek bizalmat szavaztam, és belementem a találkozásba, és hogy élőben még csinosabb vagyok, mint a képeken. Erre annyit írtam, hogy örülök, hogy így alakult az este, és hogy nagyon jól éreztem magam (és persze megköszöntem a bókot is). Majd soha többé nem jelentkezett. Ennek 1,5 hónapja...Szerintetek mi volt a gond? 26/L2014. febr. 15. 21:45
1/14 anonim válasza:
Sokféle oka lehet. Lehet, hogy megismerkedett valaki mással, valami fura dolog közbejött... Facebookon szokott posztolni? Nem lájkolja a dolgaidat?
2/14 anonim válasza:
Nem tudom. Talán csak játszadozott, lehet, hogy nem jöttél be neki, csak ezt hazudta, lehet, hogy te voltál az x+1-edik a sorban, és összejött valaki mással, de az is lehet, hogy történt vele valami, ki tudja. Ha volt is valami hiba, nem feltétlenül benned volt/van.
3/14 anonim válasza:
nem jöttél be neki, csak nem merte elmondani élőben, sms-ben is csak célzott rá... de neked bejött és nem vetted észre a célzást
5/14 anonim válasza:
Én azt tudom mondani,hogy írj rá,kérdezz rá,beszéljétek meg. Hogyha tényleg valami komoly problémája volt veled,akkor csak segíthet rajtad,ha megtudod mi is az pontosan. De ha nem,akkor is könnyebben meg tudsz majd békülni a helyzettel.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk fb-on ismerősök, úgyhogy nem tudom, hogy posztol e bármit is, vagy sem. Hát igen biztosan én nem vettem a célzást az sms-ből, bár tényleg úgy tűnt, hogy lelkes és nem lekoptató. Na mindegy...azért köszönöm Nektek a válaszokat...:)
2014. febr. 15. 21:53
8/14 anonim válasza:
Nem tetszettél neki és ezt udvariasan próbálta rendezni.
9/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csunyának nézet mivel megdícsért. Szerintem jól érezte magát, de ez kevés volt. Hiányolhatott valamit belül amit keres. Kedves, de nem szerelem. Jó volt, de nincs lángolás. Gondolok ilyesmikre.
10/14 anonim válasza:
Szia!
Biztosat nem lehet mondani, mivel nem ismerjük a srácot, csupán tippelni lehet. Vn egy pár alternatíva:
1. Lehetséges, hogy nem voltál szimpatikus neki, csupán azért bókolt neked a találozó végén, mert nem akart megsérteni.
2. Találhatott egy olyan lányt, aki jobban érdekli mint te, ezért inkább avval van.
Lehet persze még különböző lehetőségeket keresni, de ezek mind elméletek maradnak. Ha annyira érdekel a válasz, akkor javaslom, tedd fel neki ezt a kérdét.
De lehet érdemesebb lenne más után nézni, olyan után, akit tényleg érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!