Tegnap az iskola folyosóján álltam és nézelődtem. Egy másik osztályból egy szép lány elkezdett nézni és véletlenül meghallottam, hogy azt mondja rám a barátainak nézd már milyen 'cuki' és engem néztek! Ez a cuki jelző szerintetek mit jelent?
jajj csak ne barátkozz!!ez a legrosszabb megoldás.vagy durr a közepébe vagy inkább felejtsd el.
19/l
szerintem folytasd tovabb ezt a sobalvany taktikat hatha valaki oda is megy majd hozzad igy nem kell neked kezdmenyezni. szal csak allj vigyazzban a folyoson ...
el is kezdheted.
Hány évesek vagytok? Egy fiatal tinilánynál még talán jelenthet érdeklődést a "cuki" jelző, de egyébként nem valami pozitív...
Javítsatok ki lányok, ha tévednék... a "cuki" azt jelenti, hogy semmit nem akarok tőle és nincs is esélye ilyen szempontból, de aranyos, mint egy kölyökkutya.
A "cuki" és az "aranyos" kifejezés azt jelenti, hogy nem látja benned a férfit. Különben olyan szavakat használna mint "szexi", "állati jó", "vonzó", "vadító", "megérthetetlen", "szívdöglesztő".
Lehet, hogy nincs így, de a tapasztalataim (se nem sok se nem kevés) ezt támasztják alá.
23F
Azonnal hívd randira!
Ennél szebb zöld jelzést nem kaphattál volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!