Fiúk, nektek milyen az átlagos lány küllemre?
Küllemre? BÁRMILYEN
Jellemre? Unalmas
Nálam ezt jelenti az átlagos lány.
20/F
Mindenkinek más és más, de a válaszokból biztos tudsz majd belőle valamilyen statisztikai módszerrel olyan eredményt kapni amiből tudsz következtetni, hogy te kiknek jössz be.
Akár azt is kérdezhetted volna, hogy tetszik-e a hajad színe anélkül hogy látnálak.
Nem magamra értettem a kérdést.
Csak érdekel, hogy nektek fiúknak, személyreszabottan mit jelent az, hogy "átlagos lány". Semmiféle statisztikát nem akarok készíteni, és következtetéseket levonni belőle. :)
A nem vonok le következtetést és az el sem olvasom, nem függ össze. :)
Mondom, az érdekel, hogy kinek mit jelent az átlagos lány. Nem magamat akarom besorolni, tisztában vagyok az adottságaimmal. Egyszerűen csak érdekel. :)
"A nem vonok le következtetést és az el sem olvasom, nem függ össze. :) "
De.
Nekem ő pl tucat...észre sem venném,de ha megnézed pl a szépségversenyeket itthon na ott is átlagos lányok vannak.No,de nyilván a szépség relatív így mindenkinek más az átlagos és a különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!