Hogy van az, hogy emberek, és föként nők kereshetnek vigasz egéjszakást, ha depisek?
Figyelt kérdés
Én azt hittem, hogyha az ember depis akkor nem fog kelleni senkinek....ezzel szemben hallom itt a sztorikat, hogy a csajok elmennek keresni egy kis kalandot, hogy legalább ennyi vigaszuk legyen...
én azt hittem, hogy ha valaki nem repes az örömtöl, akkor a kutyának se fog kelleni.
2014. jan. 12. 19:58
1/2 anonim válasza:
Nyilván akkor nem úgy ismerkednek, hogy éppen dagadtra bőgik a szemüket.
2/2 anonim válasza:
Amikor kalandot mész keresni, úgy indítasz, hogy alapos smink (a kisírt szem és a karikák nem vonzók,azt takarni kell), két feles, és "buli van" feeling. Jó barátokkal kell menni, akik felvidítanak és feledtetik a depit. Ha jól sikerül az este, már vigasz egyéjszakásra se lesz szükség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!