Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy van az, hogy emberek, és...

Hogy van az, hogy emberek, és föként nők kereshetnek vigasz egéjszakást, ha depisek?

Figyelt kérdés

Én azt hittem, hogyha az ember depis akkor nem fog kelleni senkinek....ezzel szemben hallom itt a sztorikat, hogy a csajok elmennek keresni egy kis kalandot, hogy legalább ennyi vigaszuk legyen...

én azt hittem, hogy ha valaki nem repes az örömtöl, akkor a kutyának se fog kelleni.

2014. jan. 12. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyilván akkor nem úgy ismerkednek, hogy éppen dagadtra bőgik a szemüket.
2014. jan. 12. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor kalandot mész keresni, úgy indítasz, hogy alapos smink (a kisírt szem és a karikák nem vonzók,azt takarni kell), két feles, és "buli van" feeling. Jó barátokkal kell menni, akik felvidítanak és feledtetik a depit. Ha jól sikerül az este, már vigasz egyéjszakásra se lesz szükség :)
2014. jan. 12. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!