Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Miért nem kellek nektek?

Fiuk! Miért nem kellek nektek?

Figyelt kérdés

Én egy magamra testileg, tudásilag igényes lány vagyok. Csak hosszabb idő eltelte után mutatom ki az érzéseimet a másik felé. Rendkívül nagy szabadságigényem van.Független természetem nem bírja elviselni a birtokló ragaszkodást, s partnerem számára elvárom, hogy tiszteletben tartsa térigényemet. Aki összeáll velem, az legyen minél kiegyensúlyozottabb, rugalmasabb és türelmesebb, mert csak így bírja elviselni hirtelenségemet, szüntelen variálási vágyamat, türelmetlenségemet. Az egyhangú hétköznapok nem szerepelnek a szótáramban ott érzem magamat jól, ahol éppen történnek a dolgok. Amire vágyom a kiszemelt legyen kedves, megértő, ápolt, humoros, intelligens, felnőtt gondolkodású férfi megfelelő ekzisztenciával. Szeretnék jól élni. Nem vagyok anyagias, pusztán csak arra vágyom, hogy jómódban éljek. Idővel szeretnék gyereket, már a neve is megvan! Tudom, hogy jó anya és feleség lennék. Józan életű ember vagyok, helyes gondolkodással.

Miért nem találok senkit, miért nem kellek nektek fiuk?

2013. dec. 8. 16:18
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
Mert messze vagyok.
2013. dec. 8. 16:18
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyen elvárásaid vannak. :D Magáról pedig minden ember mondhat amit akar, úgysem annak látod saját magad mint aminek a többi ember.
2013. dec. 8. 16:19
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nagyok az elvárásaid, azt is megkockáztatom hogy nem is kicsit.
2013. dec. 8. 16:20
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Te dilis vagy!
 5/46 anonim ***** válasza:
100%
Egészen jól megfogalmazott hirdetés! Mi lesz a gyerek neve?
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Az elvárásaid miatt!
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd vissza hangosan amit leírtál és akkor majd rájössz. Tudásilag igényes.... ekzisztenciával
2013. dec. 8. 16:21
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

...tudásilag igényes lány vagyok...

...intelligens férfi megfelelő 'eKzisztenciával'...

?! :'D

9/46 anonim ***** válasza:
87%

Mennyi idős vagy?

Lehet, hogy egy kicsit túl komolyan veszed a dolgokat.

10/46 anonim ***** válasza:
100%

"egzisztencia" "Nem vagyok anyagias, pusztán csak arra vágyom, hogy jómódban éljek" :)))

Én meg arra vágyom, hogy kriptoni erőm legyen szóval sok sikert.

2013. dec. 8. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!