Tényleg a pénz a döntő az ismerkedésben? Szegény ember kézzel nőz?
Engem nem érint, de érdekelne igaz ez a dal?
http://www.youtube.com/watch?v=tXkNyhdwSDI
"Szegény ember kézzel nőz"
Tetszik ez a mondat.
Viszont igen jah.Idősebb korban mondjuk 30 felett igen is számít a nőknek,hogy egy pasinak legyen alapja a családalapításhoz.Hogy ők mennyit adnak bele?Az már másik téma
Ismerek olyan milliomost aki szinte hajléktalannak néz ki. Nem gazdag, csak 5-10 milliója van és fix bevétele.
Minden nő kerüli évek óta, nem nézik ezt ki belőle. Család, gyerek reménytelen amíg nem ezzel kezd.
Ez a téma már kb. 300 alkalommal lett körüljárva, de újra leírom a dolgot.:)
Számomra nem a pénz a fontos, hanem az, hogy lássam a pasiban a potenciált. A vőlegényem pl. nem gazdag, de dolgozik, spórol, ahogyan én is. Látom az utat az életben, amin tudunk haladni. Nem csak él a vakvilágba, és nyomkodja a gépet 0-24-ben. Viszont én soha nem szerettem, ha meghívott bármire is, mindent felesben vettünk, ha éppen romantikus pillanata van, és beállít egy szál virággal, már attól is zavarban vagyok. Szóval magára a pénzre nincs szükség a nőzéshez. Arra van, hogy lássam, hogy ha nem is rózsadombi villában fogunk lakni, de tudunk mind a ketten dolgozni a közös életért. Ennyi.
Persze, van olyan az életben, hogy megszűnik a munkahely, stb., de összességében látnia kell az embernek azt, hogy a másik AKAR valamit kezdeni a jövőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!