Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a mai...

Miért van az, hogy a mai pasik nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 21:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Elvileg a dracula halálának ezredik évfordulója 2001-ben volt. Nem csoda, hogy a férfiak nem mernek kezdeményezni, hiszen még mindig a halál szaga lengi be a hegyilevegőt.
2013. nov. 15. 21:29
 2/18 anonim ***** válasza:
Mert a mai lányoknak néha sok az elvárása!
2013. nov. 15. 21:30
 3/18 anonim ***** válasza:

Jó a dumád, kő kóla ?

Vagy a többi pasira gondoltál, nem rám ? Mert nekem ugyan nem kell 2x szólni, hogy ráreagáljak a dologra, ha tetszik 1 lány :D

2013. nov. 15. 21:30
 4/18 anonim válasza:
96%
Na mindegy.. :D akartam írni dolgokat, de azt hiszem felháborodást keltettem volna (nem kicsit.. :D) szóval, a lényeg, hogy sok nő.. még csak esélyt sem ad, sem magának, sem a másik nemnek (férfinak) hogy megismerhessék egymást, mert a "külső megfog, a belső megtart" ez így igaz, de...nem a külső a 100% és ezt sok nő nem tudja, mert a legtöbbje sekélyes, "a buták és sekélyesek a nők többsége nagy hűhó a semmiért, semmi belbecs, csak a küllem, és az is hiányos, és igénytelen,"... , nem logikus a gondolkodásuk, nem a ráció, az ész érvek vezérlik őket, hanem a világ, amiben élnek, álomvilág, ahol a ráció nem kap szerepet, ahogy a racionalizmus, és az optimizmus sem, valamint ha szükséges, a pesszimizmus sem. Romlott a társadalom, de a velejéig.. (köszönöm)... (ez nem általánosítás volt. és akkor most lehet oldani.. 23/F
2013. nov. 15. 21:37
 5/18 anonim ***** válasza:

itt debrecenben elég sok a bunkó beképzelt tini lány, aki mégis rendes az meg már foglalt tapasztalataim szerint

azért tudom, mert egy ideig rendszeresen szólította le lányokat sokféle helyen a városban

2013. nov. 15. 21:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit értünk kezdeményezés alatt. De az a tapasztalatom, hogy a kevésbé helyes, csendesebb srácokra a lányok többsége rá se néz, még beszélgetni se akarnak (nem is beszélve arról, hogy hány tényleg tuskó, beképzelt, felszínes lány van, aki semmiféle jövőképpel, életcéllal sem rendelkezik, így aztán nem is nagyon lehetne velük miről beszélgetni). Mondjuk ehhez képest időnként irreálisan magas elvárásokkal állnak elő, aztán meg nyafognak, hogy nekik milyen rossz. Szóval minek kezdeményezzenek a srácok, ha nagyrészt úgyis ugyanaz a vége?
2013. nov. 15. 21:38
 7/18 anonim ***** válasza:
6-ossal teljes mértékben egyetértek.
2013. nov. 15. 21:40
 8/18 anonim ***** válasza:

4

Való igaz, a nők nagy része baromira felszínes és primitív. De ez úgyanúgy igaz a férfiak nagy részére is. Tehát én inkább azt mondanám, az emberek nagy része bunkó.

2013. nov. 15. 21:40
 9/18 anonim válasza:

4-es vagyok. Kedves # 8/8-as

Igazad van teljes mértékben.. sőtt.. :) :/ sajnos nagyon buta a nemzeték nagy része.. ez a helyzet, és már a kezdeteknél (iskola) kezdődik a "parasztvakítás" azaz a butítás.. :/ :)

2013. nov. 15. 21:42
 10/18 anonim ***** válasza:
Nálad, vagy senkinél?
2013. nov. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!