Miért van az, hogy a mai fiatal lányok egyszerűen nem is akarnak ismerkedni, de folyton nyávognak, hogy nincs egy rendes fiú sem nekik?
Ezt én is észrevettem. Itt is van akivel elkzedek beszélgetni, 2 üzenetig jutunk...
Na de ez egy dolog, csak sajna gépen kívül is ez van. Ha nem 90-100%-os a pasi kívülről, akkor ott is egy szia, mi újság után benyögi, hogy bocsi, de van pasim, holott el se mondtam, hogy mit akarok, lehet csak megszeretném kérdezni, hogy mi merre van.
Tudom, hogy ez nem igaz mindenkire, de többségben ezzel találkozom.
Sajnos én is ezt tapasztalom az interneten. Az a legdöbbenetesebb, hogy még a társkereső oldalakon sem akarnak ismerkedni! Sőt, még csak nem is válaszolnak a levelekre sem, ez pedig már végképp érthetetlen!
Ez van velem is, ha nincsen kép, még akkor sem nagyon írnak vissza.
Pedig nekem az internet lett volna az egyetlen reálisnak tűnő lehetőségem az ismerkedésre, de sajnos az ő katasztrofális viselkedésük miatt ez is elúszott. Az utcán, buszon, boltban meg egyszerűen nincsen bátorságom ahhoz, hogy megszólítsak valakit.
Itt ezen az oldalon is próbálkoztam, de itt meg az a probléma nálam is, hogy túl messze laknak, vagy pedig eltűnnek egy pár levélváltás után.
Így pedig fogalmam sincsen, hogy mit lehetne csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!