Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elfáradtam. Feladom. Létezhet...

Elfáradtam. Feladom. Létezhet az, hogy nincs ezen a földön hozzám való lány?

Figyelt kérdés
Vagy csak eddig rossz helyen keresgéltem? Tán itt lehet a jobbik felem? Jelentkezz kérlek, és mentsd meg a lelkem mert haldoklom. :D
2013. nov. 2. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem fogsz találni itt sem..

Én legalábbis nem találtam normális lányt itt.. :/

17/F

2013. nov. 2. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlságosan ráfeszülsz a témára és ezzel inkább elijeszted a körülötted lévő csajokat, ahelyett hogy vonzanád.
2013. nov. 2. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
hé haver, ne add fel, találni fogsz vkit, tudod akik feladják azok gyengék és nem jutnak semmire..de akik harcolnak azok nyerhetnek..lehet h a kövi csaj lesz az igazi, ne add fel!
2013. nov. 2. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem ma van itt a búcsúestém az oldalon. Ez már csak levezetés. Ja, és egy értelmes lányt sem találtam itt, aki ki mert volna lépni a virtualitás ajtaján, hogy élőben is megismerjük egymást. Mellesleg nem vagyok rosszképű férfi.
2013. nov. 2. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik olyan lány, sőt több is. De lehet, hogy csak Új-Zélandon.
2013. nov. 2. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
előző! nekem 9oldalnyi üzenetem van, és megismerkedtem kb 6lánnyal ezalatt, 3-al találkoztam, egyikkel minden rendben van csak messze lakik, második is jólenne csak folyton csendben van a harmadik meg nem az esetem, és még van kettő akivel következő napok folyamán találkozni fogok! egyikben megtaláltam a rokonlelkemet a másikban meg csak bízom h belül is szép, nem csak kívül...
2013. nov. 2. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
óóó micsoda fantázia. :D
2013. nov. 2. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért, milyen a hozzád való lány?
2013. nov. 2. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Én eddig itt csak lelkisérült fiúkkal találkoztam, szóval már nem reménykedem semmi jóban...
2013. nov. 2. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok, belefáradtam a sok eredménytelen levelezésebe, átverésbe.

24 vagyok, Bp. 178cm, szépnek mondanak, a másik felemet keresem, akivel leélhetem az életemet, semmi féle más kapcsolat nem érdekel, ha gondolod írj :D

2013. nov. 2. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!