Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most mi van vele? Nem érdekele...

Most mi van vele? Nem érdekelem már? Vagy csak én agodom túl a dolgokat magamban?

Figyelt kérdés

Természetesen egy fiúról van szó. Kb 2 honapja ismerjük egymást azota beszéltünk minden nap találkoztunk is. Mindig volt közös témánk. Szinte ö írt rám minden nap, (volt mikor én is rá irtam persze) amikor beszelünk nevetünk megbeszelünk egymasal szinte mindent, de mikor masodjara taliztunk azóta nem igazán ír rám én irtam rá a napokban.

Viszont most fog ő is érettségizni meg a következőheten vizsgázik kreszből, de nem hinném hogy este is agyon tanulná magát.

Akkor most nem erdeklem már vagy mi lehet vele?

Sztetek jó ötlet lenne ha rá kérdeznék?

Elegé rosszúl esik, mert eddig eleg jól el voltunk most meg semmi. :(

Én 17 lány vagyok ő 20 fiú

Elöre is várom és köszönöm a tanacsokat, válaszokat.

2013. okt. 10. 19:31
 1/8 A kérdező kommentje:

*éves

Bocsánat a helyes írásért. :/ :)

2013. okt. 10. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Írj neki te, bakker... Már ne haragudj de nem várhatod el hogy egész életedben teutánad fussanak. Mivel érdemelted ki?
2013. okt. 10. 21:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindig irok rá baszus.
2013. okt. 10. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
És?
2013. okt. 10. 21:50
 5/8 A kérdező kommentje:

És és .... :S

Sztem csak a kreszel van elfoglalva és nem törödik most más dolgokkal Nagyobb ennek a valószínűsége mint hogy nem érdekelném? Ugye? :/

2013. okt. 11. 20:17
 6/8 anonim válasza:
Mi ezt nem tudhatjuk. Nem vagyunk gondolat olvasók. Legalábbis én nem!
2013. okt. 11. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a helyesírásod zavarja? Próbálj erre odafigyelni, mert sokaknak csípi a szemét.
2013. okt. 16. 20:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja persze mert szar a helyes írasom már le kell izelni az embert, diszlexiás vagyok és tud róla.
2013. okt. 17. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!