Az baj, ha sajnálom a csúnya embereket?
Ma is láttam egy srácot a buszmegállóban, akire ránéztem és egyből megsajnáltam, hogy vajon milyen nehéz lehet neki így párt találni... mert tényleg nagyon menthetetlennek tűnt sajnos :/
Persze alapból is nehéz olyan párt találni, aki minden téren megfelel, passzol, de aki csúnya annak még egy extra nehézség adódik :O
Abba is belegondoltam, hogy mi lenne ha törpe lennék és leszbikus. Na az sem lenne egy leányálom :D
Ja, amúgy igen, nem tudom mit akarok most itt :'D
Szerintem addig nem,amíg nem megy ez át szánakozásába.
Amúgy ilyenkor arra kell gondolni,hogy ha megvan az egyensúly,akkor lehet,hogy valami másban jó :)
Pl. nagyon jó humora van,vagy térdig ér neki :D
Valamennyi esélye lehet, hogy lenne. Ezt így előre nem tudom elmondani neked, mert ilyen még nem volt velem.
De pl. olyan igen, hogy valaki, aki amúgy nem az ideálom alap esetben, a személyisége miatt jobban megtetszett.
De persze ha lányról beszélünk. Pasik nem érdekelnek, akár ronda, akár nem.
# 6 még szerencse
már majdnem azt hittem, engem láttál, miután rosszkor szálltam le és tizenöt percig egyedül álltam a megállóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!