Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hazafias értékrendűek könnyen...

Hazafias értékrendűek könnyen vagy nehezen találnak hasonló társat?

Figyelt kérdés
Hiszen manapság a túlnyomó többség értékrendje sajnos liberális, nullás, lagymatag. Komolyabb értékrendbeli különbséggel viszont aligha van tartós kapcsolat...

2013. aug. 22. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Biztos könnyen találsz egy másik olyan idiótát, aki magyarabbnak tartja magát másoknál a semmiért.
2013. aug. 22. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Nehezen.
2013. aug. 22. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Attol fugg mit tartasz hazafias ertekrendnek.

Tanul, dolgozik, adozik, gyereket vallal, mert ez szerintem sokkal hazafiasabb, mint amire szerintem te gondolsz.

+1 rajuk nehezen lehet mondani, hogy csocselek.

2013. aug. 22. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
A kormánynak volt ez a táncos párkeresője. Ha lesz ilyen, menj el rá legközelebb.
2013. aug. 22. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:

mert ha valaki liberális akkor máris egy gyökér?

és még csodálkozol, hogy nincsen párod?

2013. aug. 22. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
adj fel egy hirdetést ... a másik nemből is lehet ilyen hülye
2013. aug. 22. 18:06
 7/10 A kérdező kommentje:

A liberális-gyökér párhuzamot állítónak azt tudom válaszolni, hogy sajnos elég jól látja, vagy gondolja, ha éppen valóban így gondolja. Igen elítélő véleményem van a liberalizmusról és következményeiről tapasztalati alapon. Meg lehet nézni, hol tartunk a nagy liberális változásokkal. Nincs az a mélység és az a hitványság, és megfelelő jelző, amivel kellően minősíteni lehetne a romlást, pusztulást, amibe taszítottak mindent a liberálisok.

A hazafiságról nem vagyok fogalomzavarban, de ha valaki esetleg nincsen képben ezügyben, annak javaslom a Szentkorona rádióban a letöltések menüpontban a Budaházy műsorait, közülük párat letölteni és meghallgatni. Onnan majd megtudja aki még nem tudja, vagy nem érti...

2013. aug. 22. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Én miskolci vagyok, a helyi egyetemre járok. A legjobb barátom szintén. Mindkettőnknek olyan szintén egyetemista barátnőink vannak, akik elég messziről járnak ide, olyan helyről, ahol nem tapasztalják napi szinten a cigánybűnözést.

Érdekes módon miután eltöltöttek itt valamennyi időt, Miskolcon, a sok ember számára valóságos hétköznapokban, kitörve a korábbi védett burkukból, egyből más álláspontra helyezkedtek. Korábban inkább LMP-snek mondták magukat, ma inkább Jobbikosnak.

De egyébként nem politizálunk orrba-szájba, szerintem meg lehet lenni egy komoly kapcsolatban is nézetbeli ellentétekkel. Nem kell mindent a politikára kihegyezni, ha nem politikusnak készülsz vagy az vagy. Azt megértem, hogy Orbán felesége is Fideszes, vagy Mesterházyé is MSZP-s, de kb. havi szinten sem kerül szóba a politika köztünk. Arra ott vannak a bejáratott barátok, ismerősök. Az a legjobb, ha minél kevesebb szó esik a politikáról. Ha pedig két ember együtt él, akkor általában egy irányba terelődik a véleményük. Például ha mindketten drogosok, akkor LMP-sek, ha mindketten öregek, akkor MSZP-sek, ha mindketten a településük "rózsadombján", jómódban élők akkor Fideszesek, ha nagyon cigányterror alatt élnek, akkor Jobbikosok, stb-stb.

De nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a párthovatartozás nem mérvadó egy hosszútávú kapcsolatban, főleg ha komolyan gondolják, mert akkor úgy is egymáshoz idomulnak a felek.

Ha általános értékrendről beszélsz (mint ahogy most jobban látom), akkor akkor is úgy is léteznek hozzád hasonló elvűek.

A hasonló úgy is összefut a hasonlóval.

Ha a csajozás nem megy általánosságban, akkor ne abban keresd a hibát, hogy "hazafias értékrendű vagy, de a legtöbben züllöttek ezért nem illünk össze".

Novák Elődnek is lett Dúró Dórája, de szinte ha megnézed, a Jobbik vezetőinek (akikre nem lehet azt mondani, hogy ne lennének hazafias értékrendűek) is mind van párkapcsolata, családja, vagy legalábbis nem rosszabb (sőt, jobb) arányban, mint amilyen az átlagemberek átlaga.

2013. aug. 22. 18:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Stop! Az eredeti kérdésem (ha újra elolvasod)eléggé érthetően általánosságban kérdez. Nem magamról van szó, hogy nekem lenne konkrétan gondom a társtalálással, hanem úgy általában kérdeztem,mert a hazafias értékrendű embereket tartom igazán értékesnek, és gyakran az (emberileg) értékes emberek elég nehezen találnak hasonlóan értékes társat maguknak. Ha pedig megpróbálnak megalkudni, lentebb engedni az igény szintjét, akkor sajna szinte biztos a melléfogás. Ha itt a kérdésemre valaki elereszt egy kötekedő, fikázó választ, azt csak sajnálni tudom, mert vagy valszeg semmi lövése sincsen a hazafias értékrendről, legfeljebb gondolja, hogy van, de az is lehet, hogy az ellentábor beépített embere, bomlasztója, torpedórombolója.
2013. aug. 22. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Nehéz, rengeteg a szutyok, jó nevelés hiányában elfajzott fiatal tini meg huszonéves lány.

egy hazafi jobbikos

2013. aug. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!